Nederlands Engels Duits

| Meer

Pulsar Axion XM38

De Pulsar Axion XM38 is het topmodel uit de nieuwe Axion lijn. De Pulsar Axion staat bekend om zijn compactheid welke eenvoudig met één hand te bedienen is. Observeren met slechts één hand was nog nooit zo makkelijk. De XM38 is een compacte warmtebeeldkijker die je makkelijk in je jaszak meeneemt. Deze compacte warmtebeeldkijker weegt slechts 300 gram en begint met een standaardvergroting van 5.5

Bereik

De Pulsar Axion XM38 heeft een bereik van +/- 1700 meter, dit dankzij zijn F38 lens. Tot deze afstand kan men dus warmtebronnen waarnemen. Wanneer men over de 1000 meter kijkt dan is een warmtebron van 1.8 meter waar te nemen, identificeren op deze afstand is helaas niet mogelijk. De kijker heeft een 5.5-22x vergroting. De vergroting krijgt men eenvoudig voor het indrukken van slechts één knop. Denk hierbij wel aan; hoe meer vergroting, hoe minder scherp het beeld. Dankzij de 50Hz refresh rate beschikt u over vloeiende beelden als u de omgeving snel wilt verkennen.

Kleur

De Pulsar Axion XM38 beschikt over 8 verschillende kleurenpaletten, wat kijken in verschillende weercondities makkelijker maakt. De standaard kleuren White hot en Hot Black zijn de meeste gebruikte. Waarvan het Hot Black meestal in de nacht wordt gebruikt. De Rode kleur zorgt ervoor dat men minder snel  “nachtblind” wordt.

Picture in Picture functie

Door middel van deze functie krijgt men bovenin het display een klein display. Hiermee kun je makkelijker inzoomen op hetgeen wat warmte afgeeft terwijl je ook nog de rest van de omgeving blijft waarnemen.

Accu-pack

Deze Pulsar XM38 beschikt over het nieuwe batterij systeem van Pulsar namelijk; B-Pack Mini Power system. Deze accu kan men 4 uur gebruiken voordat hij leeg is. Het opladen kan door middel van de meegeleverde oplader of men kan hem aansluiten op een USB poort. Wanneer men een accu duur van 4 uur te kort vindt, dan is een 2e accu optioneel te verkrijgen.

Wifi

De Pulsar Axion XM38 beschikt over een wifi functie waardoor men ook de Stream Vision app kan gebruiken. Deze kijker beschikt over een ingebouwde video recorder welke ook foto’s kan maken. Op deze manier kun je dus je memorabele jachtmomenten nogmaals beleven. Het 16 GB intern geheugen wordt gebruikt om deze foto’s en filmpjes op te slaan. 16Gb staat voor duizenden foto’s en vele uren aan videomateriaal.

Gebruiksgemak

De Axion XM38 weegt slechts 300 gram en is daardoor zeer makkelijk mee te nemen. Doordat de kijker maar over 4 knoppen beschikt, is deze kijker door jong en oud te gebruiken. De kijker is dankzij de IPX7 volledig waterdicht. Dit geldt voor zowel regen als sneeuw. Men kan de kijker zelfs tot 1 meter onder water gebruiken voor een periode tot wel 30 minuten. De Axion XM38 kan men gebruiken bij temperaturen van -25 tot +/- +40 graden Celsius.

Specificaties

Microbolometer, resolution, pixels @ pixel pitch 320×240 @12
Display, type / resolution, pixels AMOLED/ 1024×768
Objective lens F38/1.2
Frame rate Hz 50
Magnification,x 5.5 – 22
Range of detection, m 1700
Built-in Video & Sound Recorder  yes
Stream Vision Compatibility yes
Operating Temperature, C -25 – +/- +40


LEVERBAAR 
VOOR MEER INFORMATIE NEEM CONTACT MET ONS OP:
tel: 
0548 788530
jachtshop@depaander.nl
LET OP PRIJS ONDER VOORBEHOUD!!

€ 2.290,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

 
 
 

 

Onze product categoriën

 

Onze merken

     

Contact

       
Kleding Kleding Wapens De Paander
Heren Deerhunter Browning Jutestraat 21
Dames Laksen Beretta 7461 TS Rijssen
Kinderen Seeland Blaser 0548-788 530
  Le Chameau Anschutz Jachtshop@depaander.nl
Laarzen en Schoenen Fjäll Räven    
Heren Härkila Munitie Route en openingstijden
Dames Han Wag Clever Mirage
Kinderen Meindl BP Snel naar
    Gyttorp Nieuws
Uitrusting Optiek Rottweil Voorwaarden
Rugzakken en foudralen Swarovski Tunet Meest gestelde vragen
Optiek Zeiss Norma
Lokmiddelen Leica Geco Volg ons ook op
Hondenartikelen Hawke Cci
Jachtaccessoires Bynolyt Gamebore  
  Steiner Sellier & Bellot  
Boeken en DVD's Winchester  
Boeken      
DVD's      
       
Wapens en munitie      
Luchtbuksen en toebehoren      
Wapens en toebehoren      
Munitie