Pulsar Thermion XM38


| Meer

Pulsar Thermion XM 38 thermische richtkijker

Met een state-of-the-art ontwerp en de nieuwste geavanceerde technologische innovaties levert de Pulsar Thermion de premium thermische beeldvorming die u gewend bent, maar dan op een traditionele 30 mm-buis van vliegtuigkwaliteit. Thermion Thermal Riflescopes zijn verkrijgbaar in de vlaggenschip 640x480 microbolometer sensorresolutie met een pixelafstand van 17μ en 320x240 microbolometer sensorresolutie met een pixelafstand van 12μ. De ultramoderne warmtebeeldcamera's voor professionele jagers die waarde hechten aan tradities en op zoek zijn naar technologische superioriteit.

Extreme detectiebereik 2300 meter: Hoogwaardige germaniumoptica in combinatie met een geavanceerde warmtebeeldsensor zorgen voor een ongekend detectiebereik tot 2300 meter, zelfs in volledige duisternis.

Onmiddellijk opstarten: Dankzij de nieuwe revolutionaire elektronica-eenheid kan bijna onmiddellijk worden gestart. Snelle start helpt bij het besparen van energie en verlengt daarmee de gebruiksduur. Het apparaat kan worden uitgeschakeld en vervolgens snel worden geactiveerd wanneer het juiste moment komt.

Wordt op standaard 30 mm-richtingsringen gemonteerd. Ontworpen vanaf de basis voor gebruiksgemak, Thermion richtkijkers monteren op standaard 30mm scope ringen. Er is geen speciale gereedschap of apparatuur vereist.

Robuuste, betrouwbare volledig metalen behuizing: Ontworpen voor robuuste betrouwbaarheid, Thermion-richtkijkers hebben een volledige, versterkte maar toch lichte totale constructie. Precisie-fabricage van elementen van de behuizing zorgen voor perfecte veldprestaties.

Video- en foto-opnamen maken: Geïntegreerde video (inclusief door terugslag geactiveerd) en stilstaande beelden in MPEG-4 en .jpg maken het delen van de gemaakte beelden snel en eenvoudig. Met het interne 16-GB interne geheugen sla je feilloos uren aan video's of duizenden foto's op.

Stream Vision-app ondersteund: Gebruik Wi-Fi en de Stream Vision-app om de Thermion aan te sluiten op een smartphone of tablet om als tweede scherm of afstandsbediening te gebruiken. Maakt ook het overzetten van opgenomen bestanden, aanpassen van instellingen, upgraden van firmware eenvoudig en snel.

B-Pack Mini Gecombineerd Power-systeem: Thermion richtkijkers hebben een dubbel batterijsysteem dat uit twee interne en externe batterijen bestaat. Externe batterij zorgt voor extra gebruikstijd en kan binnen enkele seconden worden vervangen.

Extra functies:
 • Variabele digitale zoom: Digitale zoom, tot 8x, biedt verbeterde focus en algemene doelherkenning op grote afstanden.
 • High Definition-afbeelding: Scherpe, rijkelijk contrasterende warmtebeelden voor verbeterde identificatie van dieren, 
 • hun ledematen en zelfs de kleinste details, zoals takken, bladeren, gras en terrein.
 • Aanpasbare richtkruisopties: Breed scala aan kleur-aanpasbare dradenkruisen, inclusief schaalbare ballistische stijlen. Kleuropties: zwart, wit, rood en groen.
 • Opwaardeerbaar functioneel: Functies en functies van Thermion-modellen en hun prestaties kunnen worden verbeterd en verbeterd met de release van nieuwe software.
 • Gebruikersvriendelijke bedieningselementen: Thermion bediening en aanpassingen zijn eenvoudig met behulp van de 3 functieknoppen op de bovenkant van het apparaat en de linker encoder. De 3 knoppen en encoder bieden toegang tot en beheer van alle apparaatmenu-opties, instellingen en systeemfuncties.
 • Picture-in-Picture: Beeld-in-beeld geeft een vergroot beeld weer in het midden van het midden van 10% van het totale gezichtsveld voor een precieze opname.
 • IPX7 Waterbestendig: IPX7 waterbestendig voor bescherming tegen hevige regenval, sneeuw of andere neerslag. 
 • De Thermion is ontworpen om vlekkeloos te draaien, zelfs na onderdompeling in maximaal 3 voet water gedurende maximaal 30 minuten.
 • Beheer van profielen op nul zetten: Sla maximaal 5 zeroing-profielen op, met elk 10 afstandscoördinaten voor verschillende situaties, in het interne geheugen voor snelle geweerwissels en on-the-fly aanpassingen.
 • Full-color HD AMOLED-scherm: Terwijl het HD AMOLED-scherm van de Thermion een helder, rijkelijk contrastrijk, levendig gekleurd gezichtsveld biedt, zorgt de AMOLED-technologie voor vlekkeloze, vloeiende beeldvorming met hoge resolutie en energiebesparing.
 
Technische specificaties: 

 
Sensor 320x240 pix. @ 12 µm
Objective lens F38/1.2
Magnification, x 4.2 - 16.8 (x4 zoom)
Detection range, m 1700
Type sensor uncooled
Resolution, pixels 320x240
Pixel pitch, µm 12
Frame rate, Hz 50
Objective lens F38/1.2
Magnification, x 4.2 - 16.8
Field of view (HxV), degrees / m @ 100 m 5.8x4.3 / 10.1x7.6
Eye relief, mm 50
Type display AMOLED
Resolution, pixels 1024x768
Click value, H/V, mm at 100 m 10 / 10
Click range, H/V, mm at 100 m 2000 / 2000
Number of preloaded reticles 10+
Video / photo resolution, pixel 1024x768
Video / photo format .mp4 / .jpg
Built-in memory, Gb 16
Degree of protection, IPХ7
Operating temperature range, °С -25 – +50
Dimensions, mm 394x78x64
Weight, kg 0.75
Output voltage, V 3.0 - 4.2
Battery type Li-Ion Battery Pack APS2
Capacity, mAh 2000

Operating time on battery pack (at t=22°C), h *
5+
External power supply 5v
Max. recoil power on rifled weapon (Eo), Joules 6000
Shock resistance on the smooth-bore rifles, caliber 12
Mounting brackets on weapon Standard 30 mm rings
Frequency Wifi 2.4GHz
Standard 802,11 b/g/n
Line-of-sight reception range, m 15

BINNENKORT LEVERBAAR 
VOOR MEER INFORMATIE NEEM CONTACT MET ONS OP:
tel: 
0548 788530
jachtshop@depaander.nl
LET OP PRIJS ONDER VOORBEHOUD!!
€ 3.250,00
Prijs per stuk

Foto('s):

Video('s): Pulsar Thermion thermal imaging riflescope

THERMION thermal imaging riflescope

THERMION - thermal imaging riflescope from PULSAR for hunting in the classic 30mm housing with powerfull electronics and advanced functional.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!