Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S

Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S
Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S
Pulsar Digex C50, zonder wifi. IR lamp X940S
De Digex C50 biedt visuele esthetiek op elk jachtwapen. Van de buitenkant lijkt de richtkijker op een klassiek dagvizier in een behuizing van 30 mm. Deze vormfactor biedt flexibiliteit voor het monter
€ 1.100,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
24/7 gebruik
Het gebruik van verschillende lens- en sensorbedieningsmodi garandeert op elk moment van de dag de beste resultaten. In de ochtend en in de schemering, overdag en na middernacht is het beeld helder en gedetailleerd. De richtkijker onderscheidt speltrofee-kwaliteiten en eigenaardigheden van gedrag in Full HD-resolutie, waardoor de jager de maximaal mogelijke informatie krijgt om de juiste beslissing te nemen en een opname te maken.


Full-colour beeldvorming van zonsondergang tot zonsondergang in de Color Twilight-modus
In de diepe schemering, wanneer het menselijk oog al geen details van waargenomen objecten kan onderscheiden, geeft de Digex C50 een helder beeld weer met de juiste kleurweergave, waardoor de jachttijd tot in de nacht wordt verlengd.


Realistische kleurweergave overdag
De Digex C50 combineert de full-colour beeldvorming van klassieke daglenzen met ultieme digitale functionaliteit. Dus conservatieve dagjagen wordt hightech en een gewoon dagzicht is gewoon niet nodig.


Nachtzichtbereik van meer dan 500 meter
De Digex C50 heeft de beste gevoeligheid in zijn klasse voor infrarood spectrum (nachtgevoeligheid), inclusief een golflengtebereik van 900-950 nm. Het apparaat is zeer effectief in combinatie met onzichtbare IR-verlichting. Dit maakt de Digex C50 een perfect hulpmiddel voor het detecteren van doelen zoals wilde zwijnen, herten en elanden op een afstand van 500 meter.


Tot 10 uur batterijduur na één keer opladen
De Digex C50 wordt gevoed met twee oplaadbare batterijen: één ingebouwd met een capaciteit van 4,9 Ah, de andere vervangbaar met een capaciteit van 2 Ah. Een enkele lading garandeert een batterijlevensduur van maximaal 10 uur, wat overeenkomt met de tijd van actief gebruik van de scope voor een jacht. Het reliëf op het lichaam van de vervangbare batterij voor nauwkeurige bepaling van de juiste positie maakt het mogelijk om snel en zelfverzekerd een lege batterij door een nieuwe te vervangen in volledige duisternis door aanraking.


Stream Vision 2. WiFi-integratie met iOS- en Android-apparaten
De ingebouwde WiFi-module verbindt het apparaat met Android- of iOS-smartphones met behulp van de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Deze combinatie opent een breed scala aan opties: software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht naar het scherm van het mobiele apparaat, digitale functies voor afstandsbediening en nog veel meer. Gebruikers die in de applicatie zijn geregistreerd, krijgen cloudopslagruimte voor foto's en video's die met het apparaat zijn gemaakt.


Klassiek ontwerp. Montage op standaard 30 mm ringen
De Digex C50 biedt visuele esthetiek op elk jachtwapen. Van de buitenkant lijkt de richtkijker op een klassiek dagvizier in een behuizing van 30 mm. Deze vormfactor biedt flexibiliteit voor het monteren van de scope op jachtwapens met behulp van beproefde ringoplossingen.


Adaptieve nachtopname
Speciale firmware-algoritmen egaliseren de beeldhelderheid op het display bij gebruik van de richtkijker met een IR-verlichting. Ze elimineren ook de overstromingsbelichting van voorgrondobjecten en verhogen de helderheid van verre objecten tot een comfortabel niveau. Hoog gras, omringende bomen en struiken zullen geen belemmering vormen voor het observeren van verre dieren in volledige duisternis - objecten op verschillende afstanden zullen gelijk en duidelijk zichtbaar zijn.


Duidelijk op doel!
5 opnameprofielen / 50 nulafstanden
De Digex C50 biedt een keuze uit tien verschillende dradenkruizen die variëren in kleur, configuratie en functie: direct shot en ballistisch, schaalbaar (FFP) en niet-schaalbaar (SFP). De resultaten voor het op nul stellen worden opgeslagen in vijf opnameprofielen. Elk profiel kan maximaal 10 nulafstanden bevatten.

Uiterst nauwkeurig richten met de "Picture-in-Picture"-modus
Met de "Picture-in-Picture"-functie kan de schutter een zeer nauwkeurig richtkader weergeven. Het frame beslaat slechts 10% van het totale weergavegebied en bevat een vergroot beeld van het doel en een dradenkruis, dat de gebruiker een gedetailleerder beeld van het richtgebied geeft en visuele controle over het gehele gezichtsveld geeft.

Hoog kaliber terugslag beoordeeld tot: .375H&H, 12 gauge en 9.3x64
Digex digitale richtkijkers zijn zeer schokbestendig en kunnen worden gebruikt met getrokken jachtwapens van de kalibers 9.3x64, .30-06, .300, .375H&H, enz., evenals met gladde en pneumatische wapens.

Variabele vergroting van 3,5x tot 14x
De basisvergroting van Digex C50-richtkijkers neemt viervoudig toe - 3,5x tot 14x. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu om de ideale verhouding van vergroting en zichtbaar gezichtsveld in te stellen voor specifieke omstandigheden. De sensor met hoge resolutie garandeert de mogelijkheid van nauwkeurig richten en opnamen op grote afstand over het gehele vergrotingsbereik - het detailniveau blijft behouden, zelfs bij maximale vergroting.

Hoog contrast HD AMOLED-scherm
1024x768 HD AMOLED-scherm heeft verbeterde kleurweergave, energiebesparing, een hoog contrastbeeld en snelle respons, wat zorgt voor heldere en vloeiende beelden voor observatie onderweg of in koude omstandigheden.

SumLight verbeterde gevoeligheidssoftware
De SumLight-functie verhoogt de sensorgevoeligheid, wat passieve observatie mogelijk maakt (zonder IR-verlichting) bij weinig licht en 's nachts. De software activeert automatisch algoritmen (zoals het toevoegen van aangrenzende pixelsignalen van een sensor, het toevoegen van frames), waardoor de gevoeligheid van het apparaat wordt verhoogd terwijl de beeldkwaliteit behouden blijft.

Groothoekoculair voor comfortabele observatie
Het groothoekoculair (29,5 °) en de brede kijkhoek van het HD-kwaliteit AMOLED-scherm zorgen voor een comfortabele beeldwaarneming en de afwezigheid van het sleutelgateffect met veilige verwijdering van de uittredepupil van 50 mm. Observeren met de Digex C50 belast uw ogen niet en stelt de jager in staat zich volledig op het jachtproces te concentreren.

Foto- en video-opname
Upgrade de gebruikelijke nachtvideo-opname naar de nieuwe ervaring van full-colour opnames voor dag- en nachtjachten. Het enige dat nodig is om een ​​foto te maken of een opname te starten, is een druk op de knop.

Firmware-update op afstand
Een smartphone, de gratis mobiele applicatie Stream Vision 2 en internettoegang is alles wat nodig is om updates te controleren en nieuwe firmware te installeren. Updates met bugfixes en nieuwe functies worden geïmplementeerd in de richtkijker die door de jager wordt gebruikt zonder dat deze voor reparatie hoeft te worden opgestuurd.

Bedrijfstemperaturen: van -25 tot +50°C
Digex richtkijkers zijn ontworpen om te werken in een breed temperatuurbereik (-25 tot +50 °C). Het vorstbestendige AMOLED-display heeft een snelle respons en zorgt voor een scherp beeld bij het bekijken van snel bewegende objecten.

Volledig waterdicht IPX7
Met een IPX7-waterdichtheidsclassificatie werken de Digex-richtkijkers in omstandigheden van hoge luchtvochtigheid en zware regen en zijn ze bestand tegen een half uur onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter.

Direct opstarten
Slechts 3 seconden vanaf het moment dat u op de aan/uit-knop drukt, is de Digex C50 helemaal klaar voor gebruik.