Nederlands Engels Duits

| Meer

Hoge resolutie 640x480

De Trail XP beschikt over een ongekoelde microbolometrische matrix van 640x480 px, op 17 μm, voor zeer gedetailleerde beeldvorming.

De beste beelddefinitie

Een koellichaam op het lichaam van het apparaat voorkomt op effectieve wijze warmte-opbouw van de sensor en andere componenten, terwijl ook de temperatuur- en geluidsgevoeligheid aanzienlijk worden verminderd, vooral tussen kalibraties.

Variabele vergroting

Trail-modellen bevatten een variabele vergroting, tot 8x, afhankelijk van het model, en beschikken over zowel 2x step-up als vloeiende, gegradeerde vergroting voor een echt optimaal, aangepast gezichtsveld.

Hoge beeldfrequentie

Met een hoge verversingsfrequentie van 50 Hz biedt de Trail comfortabel kijken tijdens dynamische, snelle bewegingen.

Detectieafstand tot 1800 m

Afhankelijk van het model detecteren de thermische bezienswaardigheden van Trail thermische hitte-handtekeningen van grote afmetingen tot 1800 meter afstand

Hoge weerstand tegen terugslag

De Trail heeft een uitzonderlijk hoge schokbestendigheid, geschikt voor krachtige terugslag van vuurwapens, tot .375-cal., Inclusief smoothbore en airsoft.

3 Nulpuntprofielen / 15 afstanden

Sla drie individuele profielen voor vuurwapen / ammunitie op nul, inclusief verschillende reticles, op maximaal vijf afstanden in het geheugen van de Trail. Zoom-nulpuntondersteuning zorgt voor nauwkeurige nauwkeurigheid bij het nulpunt.

10 Elektronische dradenkruisen

Een volledige aanvulling van digitaal weergegeven dradenkruisoplossingen zorgt voor een snelle verwerving van het doelwit en een contrastrijk beeld. Kies uit een reeks dradenkruispatronen, kleuren en helderheidsinstellingen.

Ingebouwde video-opname

Het vastleggen van stilstaande beelden en video gaat naadloos samen met de ingebouwde videorecorder van de Trail. Beeld- en video-inhoud wordt intern opgeslagen en kan eenvoudig worden overgebracht naar pc / laptop via bekabelde verbinding of Wi-Fi.

Mobielvriendelijk (iOS, Android) met afstandsbediening en live internetstreaming

Het hoogtepunt van de Trail is de mogelijkheid om via het Wi-Fi-apparaat verbinding te maken met Android- en iOS-gebaseerde mobiele eenheden met behulp van de gratis mobiele applicatie Stream Vision. De Stream Vision-software verbindt het apparaat met de Android / iOS-mobiele eenheid (smartphone of tablet) waarmee u beeldmateriaal kunt ontvangen in de realtime-modus, om het apparaat in de verte te bedienen met uw smartphone, en om het beeld dat door het apparaat is vastgelegd, online te streamen naar YouTube.

Ingebouwde versnellingsmeter / gyroscoop

Een ingebouwde versnellingsmeter / gyroscoop verbetert de nauwkeurigheid door de kanteling en hoeken van meer dan 5 ° nauwkeurig te identificeren met een pijl die de richting en mate van laterale kanteling aangeeft. Verhoogde hoeken worden aangegeven met extra pijlen. Bovendien kan de richtkijker worden ingesteld op automatisch afsluiten wanneer deze in een niet-schietpositie rust. De werking van de unit kan worden uitgeschakeld als de verticale hoek groter is dan 70 ° of de horizontale hoek groter is dan 30 °. De versnellingsmeterfunctie kan tijdelijk worden uitgeschakeld voor continu gebruik bij overmatige hoeken.

Snel verwisselbare B-Pack vermogenseenheden

Trail omvat een progressieve autonome B-Pack-voeding bestaande uit een snel loskoppelende, oplaadbare IPS5, 5,2 Ah-batterij ontworpen om meer dan 8 uur te leveren. van werking op maximale modus. IPS10-accu's met hogere stroomvoorziening, evenals CR123A- en AA-batterijkoffers zijn ook beschikbaar en bieden een perfecte off-the-grid stroomoplossing.

Stadiameter afstandsmeter

Op basis van geschatte hoogten van waargenomen objecten, maakt het stadiametrische bereikbepalingskruiskruis het bepalen van precieze afstanden snel, gemakkelijk, betrouwbaar en herhaalbaar.

Volledig waterdicht

IPX7 waterdichte bescherming zorgt ervoor dat de Trail perfect presteert bij nat weer, zelfs tijdens intense regen, sneeuwval en onderdompeling in 3 ft water gedurende maximaal 30 minuten. (IEC 60529).

Breed scala aan bedrijfstemperaturen

Met een vorstbestendig AMOLED-display is het Trail Thermal Imaging-vizier ontworpen om onberispelijke prestaties te leveren bij een extreem temperatuurbereik van -25 ° ... + 50 ° С.

Volledig functionele draadloze bediening

De ergonomische, draadloze afstandsbediening, met encoderwiel, brengt het volledige bereik van de Trail-functies binnen handbereik voor een comfortabele, gemakkelijke bediening.

Display-off-modus

Tijdens korte perioden van inactiviteit en een betere camouflage schakelt Display Off het display uit zonder andere bedieningsfuncties te onderbreken. Display Off gebruiken betekent een veel snellere herstarttijd wanneer u deze het meest nodig heeft.

Gebruiksvriendelijke interface

De Trail is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Gebruikersfeedback heeft geresulteerd in de meest gebruiksvriendelijke interface tot nu toe, compleet met een gemakkelijk af te lezen, pictogramgestuurde, alfanumerieke statusbalk onderin het scherm. Interne menu-items en opties worden ook weergegeven op een contrasterend verloopsubstraat, zodat u instellingen in de gaten kunt houden zonder uw doel uit het oog te verliezen.

Bij te werken software

Voor de eerste installatie en aanvullende updates zorgt de iOS- en Android-compatibele Stream Vision-app ervoor dat de nieuwste Trail-softwareversies beschikbaar zijn.
Elektronische componenten
Type Microbolometer ongekoelde
Framesnelheid, Hz 50
Microbolometer resolutie, pixels 640x480
Spectrale gevoeligheid, μm 8 ... 14
Pixel Pitch, μm 17
Weergavetype AMOLED
Schermresolutie, pix. 640x480
Ingebouwde videorecorder Beschikbaarheid Ja
USB, type micro USB
   
€ 4.599,00
€ 4.399,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Video('s): Pulsar Trail thermal Night Vision

Pulsar Trail Thermal Sight

FEATURES ✔ User-friendly interface ✔ 3 observation modes: Forest, Rocks, Identification ✔ 3 calibration modes: noiseless, semi automatic, automatic; ✔ 10 electronic reticles ✔ 3-axial accelerometer gyro compass ✔ Intelligent reticle function ✔ Defective pixel repair function ✔ Stadiametric rangefinder ✔ Display off mode ✔ Functional and ergonomic design ✔

 
 
 

 

Onze product categoriën

 

Onze merken

     

Contact

       
Kleding Kleding Wapens De Paander
Heren Deerhunter Browning Jutestraat 21
Dames Laksen Beretta 7461 TS Rijssen
Kinderen Seeland Blaser 0548-788 530
  Le Chameau Anschutz Jachtshop@depaander.nl
Laarzen en Schoenen Fjäll Räven    
Heren Härkila Munitie Route en openingstijden
Dames Han Wag Clever Mirage
Kinderen Meindl BP Snel naar
    Gyttorp Nieuws
Uitrusting Optiek Rottweil Voorwaarden
Rugzakken en foudralen Swarovski Tunet Meest gestelde vragen
Optiek Zeiss Norma
Lokmiddelen Leica Geco Volg ons ook op
Hondenartikelen Hawke Cci
Jachtaccessoires Bynolyt Gamebore  
  Steiner Sellier & Bellot  
Boeken en DVD's Winchester  
Boeken      
DVD's      
       
Wapens en munitie      
Luchtbuksen en toebehoren      
Wapens en toebehoren      
Munitie