Minox BV 8x33

Minox BV 8x33 Minox BV 8x33
Minox BV 8x33 Minox BV 8x33
Minox BV 8x33
0 Reviews | Review toevoegen
De MINOX BV 8x33 is een verrekijker die ideaal is voor de veeleisende natuurliefhebber. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de kijker comfortabel in de hand en de verrekijker biedt uitstekende prest
€ 260,00
€ 211,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

MINOX BV 8x33

De MINOX BV 8x33 is een verrekijker die ideaal is voor de veeleisende natuurliefhebber. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt de kijker comfortabel in de hand en de verrekijker biedt uitstekende prestaties voor bijvoorbeeld jagen, wandelen of vogelspotten. Dankzij de objectiefdiameter van 33mm behoudt u een breed gezichtsveld en profiteert u van optimale helderheid. Deze helderheid wordt versterkt door de antireflectieve coatinglaag die op de lenzen is aangebracht. Deze coating zorgt eveneens voor hogere contrasten en een levensechte kleurweergave.

Het ontwerp van de Minox BV 8x33 ligt niet alleen prettig in de hand, maar is ook erg licht van gewicht zodat u de kijker moeiteloos langere tijd kunt gebruiken. Bovendien beschikt de verrekijker over een fijne grip, waardoor u geen problemen ondervindt bij koude of natte omstandigheden. Koude temperaturen, regen en wind vormen dan ook geen enkel probleem.

Belangrijkste kenmerken van de MINOX BV 8x33:
Dakkant verrekijker
Vergrotingsfactor: 8x
Objectiefdiameter: 33mm
Met antireflecterende coatinglaag
Gezichtsveld over 1000 meter: 140 meter
Uittredepupil: 4.1mm
Met optionele adapter aan statief te bevestigen
Gewicht (g): 650
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.