Steiner Observer 8x42

Steiner Observer 8x42
Steiner Observer 8x42
0 Reviews | Review toevoegen
Steiner Observer 8x42. Een zeer goede verrekijker voor zowel jacht als outdoor. U zult verstelt staan als u deze gaat vergelijken met andere duurdere merken.
€ 335,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Steiner Observer 8x42 Verrekijker

De Steiner Observer serie is ontworpen voor veelzijdig gebruik, zodat de verrekijkers geschikt zijn voor elke situatie onder alle omstandigheden! De Observer 8x42 is een lichtgewicht kijker met een comfortabele, ergonomische grip met NBR Long Life rubberen bekleding, die het mogelijk maakt om de kijker lang achter elkaar te gebruiken, zonder dat de kijker zwaar of vervelend vast te houden wordt. Het gebruik van hoge kwaliteit glas en een meervoudige coating zorgt voor helder beeld, een scherpe resolutie en een breed zichtveld. De Observer 8x42 heeft een vergroting van 8 keer, wat het mogelijk maakt om objecten die zich veraf bevinden tot in detail te bekijken.

Steiner High-Contrast Optics en Fast-Close Focus

Door het gebruik van glas van hoge kwaliteit met een high-definition coating is het beeld van Steiner verrekijkers altijd helder en scherp! Dit geeft prachtige en duidelijke beelden, zelfs vanaf een afstand van 2 meter! Het Fast-Close-Focus wiel zorgt ervoor dat je de kijker snel en eenvoudig traploos kunt scherpstellen, waardoor je de kijker snel klaar voor gebruik binnen handbereik kunt houden.

Zeer stevige en duurzame verrekijker

Door de Makrolon behuizing is de Observer verrekijker bestand tegen temperaturen van -15°C tot 55°C. De antislip NBR Long Life rubberen bekleding van de verrekijker zorgt niet alleen voor een comfortabele grip, maar beschermt de verrekijker ook tegen vuil als olie en zuren en tegen de elementen, zodat de kijker in alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je de kijker langdurig kunt gebruiken! Bovendien is de Steiner Observer voorzien van cylindrische eyecups, gemaakt van zacht siliconen. De Observer kijker wordt geleverd inclusief een draagriem, draagtas, objectiefdoppen en een regenkap.

EIGENSCHAPPEN

Kleur: Groen
Materiaal: Polycarbonaat
Rubber Behuizing: NBR-Longlife
Batterij: No
Oogschelpen: Cylindrical Rotation
Objectiefkap: Ja
Regendeksels: Ja
Nekriem: Standard
Nekriem aansluiting: Standard
Draagtas: Ja

SPECIFICATIES BINOCULAR

Vergroting: 8x
Objectiefdiameter: 42 mm
Veldbreedte: 116 m
Kortste Focusafstand: 2 m
Uittredepupil: 5.3 mm
Helderheid: 27.6
Schemerfactor: 18.3
Watervast: Yes
Focussysteem: Fast-Close-Focus
Optieksysteem: High-Contrast

AFMETINGEN EN GEWICHT

Gewicht: 696 grams
Breedte: 148 mm
Hoogte: 65 mm
Lengte: 128 mm
Temp. Van: -15 °C
Temp. Tot: 55 °C
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.