Steiner NightHunter 8x56

Steiner NightHunter 8x56 Steiner NightHunter 8x56
Steiner NightHunter 8x56 Steiner NightHunter 8x56
Steiner NightHunter 8x56
Steiner Nighthunter 8x56 verrekijker De nieuwe Steiner Nighthunter zet een compleet nieuwe standaard op het gebied van wildobservatie en jagen in de nacht. Dankzij de ongekend hoge...
Vraag nu aan
 

Steiner Nighthunter 8x56 verrekijker

De nieuwe Steiner Nighthunter zet een compleet nieuwe standaard op het gebied van wildobservatie en jagen in de nacht. Dankzij de ongekend hoge lichttransmissie worden ook de donkere delen van het beeld goed licht doorgezet. Zo zie jij wat anderen niet zien! Raak bevriend met de nacht en ontdek het kraakheldere beeld onder alle lichtomstandigheden.

Perfecte focus

Met Steiner’s Sports-Auto-Focus techniek hoef je de twee eye pieces maar één keer scherp te stellen. Daarna ben je altijd verzekerd van een razend scherp beeld vanaf een afstand van 20 meter tot oneindig! Bovendien heeft de Steiner 8x56 Nighthunter een beeldbreedte van maar liefst 135 meter, zodat geen enkel dier aan jouw aandacht zal ontsnappen.

Steiner Nano Coating

De uiterst heldere weergave is mede te danken aan de beproefde Steiner Nano-protectie. Deze nano-coating geeft de lenzen een vuil- en waterafstotend oppervlak en beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf. Sneeuw en vocht verdwijnen uit het gezichtsveld en de lenzen zijn heel makkelijk schoon te maken.

Steiner stikstof-druk-systeem

De vorming van condensatie in de verrekijker wordt volledig voorkomen dankzij het high-tech stikstof-druk-systeem van Steiner. Dankzij het stikstof-druk-systeem is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -40 ° C en +80°C. Temperatuurswisselingen binnen dit bereik hebben geen nadelige gevolgen voor de functionaliteit van de Steiner verrekijker. Het stikstof-druk-systeem is gemakkelijk door Steiner te onderhouden en blijft ook na jarenlang gebruik nog uitstekend werken.

NBR-Longlife rubberen bekleding

De duurzame anti-slip NBR-Longlife rubberen behuizing van alle Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De bekleding maakt dat de kijkers prettig in de hand liggen.

Steiner ClicLoc draagriem bevestiging

Met de doordachte Steiner Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem bevat een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem.

Accessoires van hoge kwaliteit

Iedere Steiner verrekijker is uitgerust met een draagriem, regendeksel, oogschelpen en objectiefdoppen. Ook wordt iedere kijker geleverd met een luxe draagtas.

 

Vergroting 8 x
Type porrokijker
Diameter objectief 56 mm
Gewicht 1090 gr
Uittredepupil 7 mm
Oogafstand 16.25 mm
Kleur body antraciet
Waterproof Ja
Schemergetal  21,2
Waterdicht ja
Gezichtsveld 6,4 graden        
Gezichtsveld op 1000m  112 m
Coating high-defintion XP-Optik     
Laserafstandmeter Nee
Beschermkap Objectief Ja
Beschermkap Oculair Ja
Compas Nee
Nachtkijker  Nee
Riem Ja
Stikstofgevuld  Ja
Dioptrieregeling Ja
Beeldstabilisatie Nee
Tas Ja