Hunter Retriever-Leine Round & Soft Cody 10/120, cognac

Hunter Retriever-Leine Round & Soft Cody 10/120, cognac
Hunter Retriever-Leine Round & Soft Cody 10/120, cognac
0 Reviews | Review toevoegen

De retrieverriem ROUND & SOFT CODY gemaakt van exclusief bizonleer. De traploos verstelbare halsband is beveiligd met een robuuste stopring.

€ 69,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De retrieverriem ROUND & SOFT CODY gemaakt van exclusief bizonleer is tegelijkertijd praktisch en mooi - kwaliteit gemaakt in Duitsland! De traploos verstelbare halsband is beveiligd met een robuuste stopring en garandeert zo een goede pasvorm. Riemen  zoals de retrieverriem ROUND & SOFT CODY combineren kraag en riem in één. Dit betekent dat u de riem en halsband van uw hond kunt verwijderen met slechts één hand. Hierdoor kan uw hond vrij bewegen tijdens het jagen of behendigheidstraining zonder vast te komen te zitten in de struiken of andere obstakels met de halsband. 
Vanwege de ronde verwerking bij de vervaardiging van HUNTER is de retrieverriem ROUND & SOFT CODY bijzonder visueel aantrekkelijk. De halsband kan traploos worden aangepast met de stopring en schuifregelaar en kan perfect worden aangepast aan de nek van uw hond.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.