Pulsar Thermion XQ50 VOORRAAD!!!


| Meer

De pulsar Thermion XQ50 is een betrouwbare robuuste en met volledig metalen behuizing. De thermion richtijker heeft volledige versterkte maar lichtgewicht metalen constructie. Ook heeft de richtkijker een dubbele batterijsysteem dat bestaat uit twee interne en externe batterijen. De extra batterij zorgt voor extra gebruikstijd en kan binnen enkele seconden vervangen worden.

Digitale zoom tot 8 keer biedt verbeterde focus en algemene doelherkenning op flinke afstanden.

De bediending van de Thermion XQ50 is zeer eenvoudig, met behulp van de 3 fuctieknoppen boven op het apparaat en de linker encoder. Deze knoppen bieden toegang tot en beheer van alle apparaatmenu-opties, instellingen en systeemfuncties.

De thermion XQ50 is IPX7 waterdicht beoordeeld. Bescherming tegen zware regenval sneeuw of andere neerslag, zelfs na het onderwater houden van ongeveer 1 meter diep onderwater van maximaal 30 min doet het apparaat nog.


High Definition-beeld, scherpe, sterk contrasterende warmtebeeldtechnologie voor een betere identificatie van dieren en zelfs de kleinste details, zoals takken, bladeren, gras en terrein. 
Aanpasbare dradenkruisopties, ruime keuze aan in kleur aanpasbare dradenkruizen, inclusief schaalbare ballistische stijlen. Kleuropties: zwart, wit, rood en groen. Full colour HD amoled scherm, een helder rijk gecontraseerd en levendig gekleurd gezichtsveld levert, zorgt de AMOLED-technologie voor een scherpe weergave met hoge resolutie en energiebesparing.

De picture-in-picture toont een vergroot beeld in het midden bovenaan 10% van het totale gezichtsveld voor een nauwkeurige plaatsing van de opname.  Functies en kenmerken van Thermion-modellen en hun prestaties kunnen worden geüpgraded en verbeterd met de release van nieuwe software. 

Verwisselbare standaard voedingen voor Axion (APS3) en Thermion (APS2, APS3) apparaten.
APS-oplader, bedoeld voor het opladen van de APS2 / APS3 accu's. 
 
€ 3.190,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!