Swarovski SLC Verrekijker


| Meer

De Swarovski SLC is te verkrijgen met een vergroting van 8x tot 10x, waarbij het objectiefdiameter varieert tussen 42mm en 56mm. Wat het beste bij u past is geheel afhankelijk van waarvoor u hem gebruiken wilt. 

Doordat er gelet is op de kleinste details is de SLC niet alleen waterdicht, maar ook vochtafstotend. Zo blijft er dankzij de SwaroClean coating geen vocht aan de objectieven zitten en kunt u deze kijker gewoon blijven gebruiken als het even minder lekker weer is.

Met een gewicht van onder de 1000 gram en de subtiele handgrepen ligt deze kijker perfect in uw hand. Dankzij de ruwe structuur van de behuizing heeft u voldoende grip om de kijker langdurig vast te kunnen houden.

Met het hoge kwaliteit glas, in combinatie met de gepattenteerde Swarovski Optik SwaroBright coating zult u onder vrijwel alle omstandigheden voorzien zijn van een helder beeld.

Talloze verrekijkers worden tegenwoordig aangemerkt als “HD”, maar wat houdt dit eigenlijk in als het gaat om optische prestaties? Bij SLC-verrekijkers betekent dit een zeer innovatief optisch ontwerp gecombineerd met fluoridehoudende lenzen die storende kleurranden tot een minimum beperken. Dit maakt maximale kleurechtheid mogelijk en zorgt voor een aanzienlijk verbeterde resolutie en contrast. Swarovski Optik zet daarmee een nieuwe, baanbrekende HD-standaard die zijn gelijke niet kent.

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 1.510,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!