Zeiss DTI 3/35

Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35
Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35 Zeiss DTI 3/35
Zeiss DTI 3/35
0 Reviews | Review toevoegen
De ZEISS DTI 3/35, een warmtebeeldcamera speciaal voor de nachtjacht.
€ 2.950,00
€ 2.590,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
 
ZEISS DTI 3/35

Met de ZEISS DTI 3/35 brengt ZEISS een warmtebeeldcamera op de markt speciaal voor de nachtjacht. De uitstekende optiek zorgt voor gedetailleerde beelden, zelfs als het helemaal donker is, zodat jagers nauwkeurig hun doelwit kunnen bepalen voor maximaal succes. De ZEISS DTI 3/35 levert unieke jachtervaringen en onvergetelijke momenten, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Door het ergonomische ontwerp en de slimme plaatsing van de bedieningsknoppen is de camera uitzonderlijk gemakkelijk in het gebruik en de bediening uiterst intuïtief. Het HD LCOS-display met hoge resolutie, in combinatie met 0,5x zoomverschillen, biedt gedetailleerde beelden voor een nauwkeurige identificatie. Zo gaat er met dit apparaat een geheel nieuwe wereld van het jagen voor u open!

Buitengewone optische eigenschappen in de vertrouwde kwaliteit van ZEISS
Het is niet voldoende om 's nachts iets te zien. U moet ook kunnen vaststellen wat u precies ziet. Het verschil tussen een keiler en de leidende zeug is immers vaak alleen aan de details te zien. Daarom levert het HD LCOS-display met hoge resolutie beelden die zo gedetailleerd zijn dat u uw doelwit met zekerheid kunt bepalen, zelfs als het helemaal donker is.

Perfecte ergonomie
Bij het aanbersen van wild moet een jager heel sterk op de omgeving letten, vooral 's nachts. ZEISS heeft het ErgoControl-bedieningsconcept ontwikkeld, zodat u niet wordt afgeleid doordat u moet nadenken over de bediening van de camera. Dankzij de slimme indeling van de knoppen is elke functie intuïtief te bedienen. De perfect gevormde onderdelen van de bediening zijn gemakkelijk te vinden in het donker.

Live streaming met de Hunting-app
De natuur gedraagt zich in het donker heel anders dan overdag. Dat betekent dat u fascinerende momenten kunt meemaken, zo uniek dat u ze wilt bewaren en met anderen wilt delen. Met behulp van de ZEISS Hunting-app kunnen jagers gegevens direct van de warmtebeeldcamera naar de smartphone sturen met WiFi en hun nachtelijke jachtavontuur zelfs live streamen.

Perfecte vorm
De innovatieve vorm van de optiek zorgt dat de camera gemakkelijk met één hand bediend kan worden. Dat geldt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Bovendien maakt het ontwerp moeiteloze langdurige observatie mogelijk. De vorm van andere warmtebeeldcamera's dwingt de jager vaak zijn grip te veranderen om de knoppen te kunnen indrukken met de vingertoppen.

Zoom met hoge precisie
Vaak zijn het de details die het verschil maken: de verfijnde, geleidelijke zoominstelling in stapjes van 0,5x biedt de perfecte combinatie van vergroting en detailherkenning. Dat betekent dat jagers snel zelfs de kleinste details herkennen in de dieren die zij observeren en dat is de sleutel tot betrouwbare herkenning in het donker.

Draagriem
De riem van de DTI 3/35 is gekoppeld aan twee verbindingspunten, vergelijkbaar met een verrekijker. Hierdoor kan het apparaat snel en stil naar beneden worden getrokken als u naar uw wapen grijpt. U kunt het apparaat ook zonder te kijken terug in uw hand nemen, want het is veilig rond uw nek gestitueerd zonder dat het onbeheersbaar bungelt.

Hoge beeldsnelheid
De display van de ZEISS DTI 3/35 heeft een beeldsnelheid van 50 Hz. Dit verwijst naar het aantal keer per seconde dat uw monitor het scherm kan vernieuwen. Een hogere beeldsnelheid van de display zorgt voor een verminderde knippering van de afbeelding en verlicht daarbij oogstress wanneer u meerdere uren achter elkaar op sluipjacht bent. 

Beeld-in-beeld (PiP)
De beeld-in-beeld-functie van de ZEISS DTI 3/35 maakt het mogelijk om de gezoomde afbeelding bovenop de visuele afbeelding te leggen. Deze functie helpt het dier dat u observeert in zoommodus in het oog te houden, zelfs wanneer het plotselinge bewegingen maakt. 

Hot Tracking
In de modus 'Hot Tracking' (warmtedetectie) wordt de warmste bron in de afbeelding in een rood, vierkant kader geplaatst. Warmtebronnen vinden in dichte, overbegroeide gebieden en deze volgen wordt daarmee gemakkelijker.

Kleurmodi
De ZEISS DTI 3/35 biedt 4 verschillende kleurmodi, zodat u de instelling kunt kiezen die het beste aansluit op uw behoeften. 'Black hot' (zwart heet) en 'white hot' (wit heet) leveren afbeeldingen met een hoog contrastniveau. Deze instellingen zijn handig voor detectie, herkenning en identificatie. 'Red hot' (rood heet) maakt een snelle detectie van warmteafgifte mogelijk tijdens observaties in gebieden met uitgestrekte vegetatie. De kleurmodus 'rainbow' (regenboog) is ideaal voor het registreren van de kleinste temperatuurafwijkingen.
 

Prestatie

Brandpuntsafstand

35 mm

Sensorresolutie

384 x 288

Thermische gevoeligheid (NETD)

≤50mk

Resolutie display

1280 x 960

Beeldsnelheid display

50 Hz

Type display

LCOS

Afstand

1235 m (1350 yd)

Gezichtsveld van het oculair

30,25°

Geziechtsveld op 100 m

19 m (62 ft)

Optische vergroting

2,5

Maximale digitale vergroting

4x

Vergrotingsstappen (in 0,5x)

1.0x – 4.0x

Kenmerken

Type batterij

Li-Ion

Batterijduur

7 h

Interne opslag

15 GB

Livestreamfunctie (Video & Foto)

+

Resolutie (Video & Foto)

384 x 288

WLAN-frequentie

2.4 Ghz

WLAN standaard

IEEE 802.11 b/g/n

Fysiek

Werkingstemperatuur

− 10°C | + 40°C (+ 14 °F | + 104°F)

Lengte x Breedte x Hoogte

193 x 60 x 65 mm (7.6 x 2.4 x 2.6")

Gewicht

450 g (1.01 lbs)

 


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.