Kookboek Wild


| Meer

Dit prachtige boek zet je natuurlijk niet in de kast maar gewoon op de koffie tafel! De auteur van dit mooie grote boek is Ronald Timmermans en de fotografie is gedaan door Remko Kraaijeveld.

Wild bereiden is een jaarlijks terugkerend culinair avontuur, waar de echte liefhebber zich op verheugt. Tijdens herfst- en winteravonden haalt hij graag zoete herinneringen op van puur genot om de donkere dagen zonder neerslachtigheid door te komen. Met dit boek zijn winterse antidepressiva dan ook overbodig – en dat zonder bijwerkingen!

Het hele jaar door is er wild verkrijgbaar, vanuit het veld en op het bord. Wild gaat over pure smaak en is het waard om gegeten te worden. Uiteraard verdient het een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding. In dit complete wildboek ligt jarenlange kennisvergaring van chefs, jagers en poeliers besloten. Lees, kook en laat je verwonderen

CADEAU TIP: Alles wordt beschreven: Het Veerwild, het Haarwild en het Grofwild. Een mooi cadeau om te geven of om te ontvangen!

Alvast een klein voorproefje van hoe het boek er van binnen uit ziet, kan dan hier

Details
Auteurs: Ronald Timmermans en Remko Kraaijeweld
Fotografie: Remko Kraaijeveld
Afmetingen: 28 x 32 cm
Pagina's: 192
Uitvoering: Gebonden

€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!