dames hoed zwart

dames hoed zwart
dames hoed zwart
0 Reviews | Review toevoegen

Italiaanse hoed zwart, gemaakt van 100% wol van een zeer hoogwaardige kwaliteit.

€ 59,95
€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Italiaanse hoed zwart, gemaakt van 100% wol van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De hoed heeft een moderne en klassieke uitstraling. Waardoor deze hoed mooi te combineren is bij een moderne en hippe stijl of juist een klassieke outfit.

De hoed  komt uit Italië. De hoed wordt met de hand vervaardigd op traditionele Italiaanse wijze. Liefde en ambacht voor het product is terug te vinden in de kwaliteit en de perfecte pasvorm. Het productieproces vind plaats op een verantwoorde wijze waarbij de juiste arbeidsomstandigheden gehanteerd worden voor een eerlijk product.

Wol is van nature water en vuil afstotend doordat het lanoline (wolvet) bevat. Lanoline zorgt er voor dat water en vuil niet in de vezel trekt. Ook regenwater wordt vrijwel niet opgenomen, de druppels rollen er af.

Wol kan gedragen worden in de zomer en winter. Het dragen van wol zorgt ervoor dat het lichaam de eigen temperatuur beter behoudt. Op deze manier beschermt wol tegen warmte en kou. Je lichaam koelt dus minder af als de omgeving koud is en verhit minder wanneer de omgeving warm is. Hierdoor houdt wol je warm in de winter en is het koel in de zomer.

De hoed leveren wij  in de volgende vier maten:
Small: 55-56
Medium: 57-58
Large: 59-60

Je  kunt de maat van de hoed eenvoudig bepalen door de omtrek van je hoofd op te meten. Dit doet je door met een meetlint geheel de schedel te omtrekken. De beste plaats om dit te doen is 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!