Pinewood heating bodywarmer

Pinewood Accu Verwarmd Vest 9588

Stop bevriezing!
Wachtend op een hoogzit of op post tijdens de jacht, als u aan het vissen bent of gewoon aan het wandelen en u voelt de kou al opkomen? Al gauw wordt het oncomfortabel en zou u willen dat u lekker thuis bij de verwarming zat. Dit accu verwarmde vest is de oplossing om het wachten en verblijf in de winterse kou langer vol te houden.
 
De toepassingen van dit vest zijn eindeloos, de techniek is uitvoerig getest en Pinewood is ervan overtuigd dat u langer buiten kunt genieten van de winterse periode.
 
Dit oplaadbare verwarmde vest is voorzien van twee extra grote zachte infrarode verwarmingspanelen, gemaakt van carbon fiber. Deze panelen zijn strategisch geplaatst, één op de bovenrug t.h.v. de schouders en één op de onderrug. In de linkerzak is een extra ruimte, waarin de oplaadbare lithium accu's (6000mAh) netjes zijn weggewerkt, deze zijn sterk genoeg om het vest 9 tot 10 uur van warmte te voorzien. Het vest heeft 3 instelbare warmte standen tot 50°C, de drukknop bediening is makkelijk bereikbaar t.h.v. de linkerborst, een simpele druk en het warmte niveau wordt aangepast. Om het optimale warmte comfort te bereiken, kunt u het vest het beste zo dicht en zo strak mogelijk op het lichaam dragen en zeker niet te ruim te bestellen. Ook kunt u het vest dragen als 2e laag, wanneer u geen gebruik maakt van de verwarming.
 
Leverbaar in de combinatie maten S/M - L/XL - XXL
 
Specificaties:
Buitenstof 100% nylon
Voering 100% polyester
Kleur zwart met rode accenten
 
Leveromvang:
Vest
Oplader 100-240V
Accupack 6000 mAh
Gebruiksaanwijzing
 

| Meer

Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 219,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!