Pulsar Helion 2 XP50


| Meer

Zeer gevoelige warmtebeeldsensor
Een geavanceerde NETD <40 mK-sensor produceert nauwkeurige detailherkenning, zelfs in ongunstige weersomstandigheden zoals regen en mist. Zelfs als het thermische contrast laag is, zijn kleine temperatuurverschillen duidelijk zichtbaar met rijkelijk contrastrijke beelden met hoge resolutie.

High Definition-beeld
Scherpe, sterk contrasterende warmtebeeldtechnologie voor een betere identificatie van dieren, hun ledematen en zelfs de kleinste details, zoals takken, bladeren, gras en terrein.

Variabele digitale zoom
Digitale zoom, tot 8x afhankelijk van het model, zorgt voor verbeterde focus en betere algemene objectherkenning op aanzienlijke afstanden.

Pulsar's eigen Image Boost-technologie bestaat uit software-algoritmen die zijn ontworpen om de helderheid van het beeld en de algehele beelddetails te vergroten. Image Boost resulteert in een scherper, gedetailleerder gezichtsveld en verbeterde objectidentificatiemogelijkheden.

Groot detectiebereik tot 1800 m
Krachtige objectieflens in combinatie met professionele warmtebeeldsensor met NETD 40 mK voor uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard 1,8 m hoog object kan in volledige duisternis op een afstand van 1800 m worden gedetecteerd.

Full colour AMOLED-technologie Display
Het nieuwe scherm biedt een helder, rijk gecontrasteerd, levendig gekleurd gezichtsveld, AMOLED-technologie zorgt voor een onberispelijke, vloeiende weergave met hoge resolutie en energiebesparing.

Ingebouwde foto- en videorecorder
De ingebouwde videorecorder is een geweldige troef als het gaat om het filmen of het maken van foto's van once-in-a-lifetime ervaringen. Met één druk op de REC-knop legt u beelden vast die gemakkelijk kunnen worden gedeeld met collega's, vrienden en familie. 16 GB intern geheugen biedt vele uren aan opgenomen video en tonnen foto's.

16 GB intern geheugen
16 GB geheugen biedt voldoende ruimte voor het opnemen en fotograferen van spannende momenten. Opgenomen bestanden kunnen later worden gedownload naar pc of smartphone.

Foto in foto
Picture-in-picture geeft een vergroot beeld weer in het midden bovenaan 10% van het totale gezichtsveld voor nauwkeurig zoomen op een object van interesse.

IPX7 waterdicht beoordeeld
IPX7 waterdicht voor bescherming tegen regen, sneeuw of andere neerslag. De unit is ontworpen om perfect te werken, zelfs na onderdompeling in maximaal 3 voet water gedurende maximaal 30 minuten.

8 kleurenpaletten
Het 8-kleurenpalet verbetert de weergave onder verschillende omstandigheden. Hoewel de klassieke "White Hot" -modus uitzonderlijk veelzijdig is, wordt "Hot Black" vaak geprefereerd om 's nachts wilde dieren te detecteren. Rood zwart-wit helpt bij het verminderen of voorkomen van felle achtergrondverlichting die het oculair verlaat. Sepia verbetert vaak de waarneming op lange afstand terwijl "Red Hot", "Rainbow" en "Ultramarine" de temperatuurverschillen van verschillende objectkenmerken vergroten. Violet helpt objecten sneller te identificeren.

Wifi. Integratie met IOS- en Android-apparaten
Ingebouwde Wi-Fi-module biedt connectiviteit van warmtebeeldcamera met Android- of iOS-smartphones of -tablets. De combinatie van smartphone en warmtebeeldcamera biedt een reeks unieke functies zoals directe beeldstreaming, downloaden en delen van opgenomen bestanden, firmware-update en vele andere.

IPX7 waterdicht beoordeeld
IPX7 waterdicht voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. De unit is ontworpen om perfect te werken, zelfs na onderdompeling in maximaal 3 voet water gedurende maximaal 30 minuten.

Meer eigenschappen
Voedingssysteem B-Pack
Helion bevat een progressieve, autonome B-Pack-voeding, bestaande uit een snel afneembare, oplaadbare IPS7, 6,4 Ah accu, ontworpen om meer dan 10 uur te leveren. werking op maximale modus. IPS14-batterijen met een hoger vermogen en AA-batterijbehuizingen zijn ook beschikbaar en bieden een perfecte off-the-grid stroomoplossing.

Stadiametrische afstandsmeter
Helion heeft een stadiametrische afstandsmeter uitgevoerd in de vorm van een afstandsmeter die het mogelijk maakt om met voldoende precisie afstand te meten tot geobserveerde objecten met een bekende hoogte (hert - 1,7 m; zwijn - 0,7 m; haas - 0,3 m).

Hoge beeldfrequentie
Door de hoge beeldfrequentie (50 Hz) is het comfortabel om de thermische camera dynamisch te gebruiken (tijdens snelle beweging van waarnemer of waarneemobject).

Bij te werken software
Voor de eerste installatie en aanvullende updates zorgt de iOS- en Android-compatibele Stream Vision-app ervoor dat de meest recente Helion-softwareversies beschikbaar zijn.

Externe voeding
Helion maakt opladen via externe bronnen, zoals powerbanks, snel en gemakkelijk met een micro-USB-aansluiting. Het gemak van opladen via de powerbank vergroot zelfs de mogelijkheid om de Helion op te laden tijdens extreem koud weer en beschermt tegelijkertijd de bron tegen snelle ontlading.

Gebruiksvriendelijke interface
De Helion is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Gebruikersfeedback heeft geresulteerd in de meest gebruiksvriendelijke interface tot nu toe, compleet met een gemakkelijk te lezen, pictogramgestuurde, alfanumerieke statusbalk onder aan het scherm. Interne menu-items en opties worden ook weergegeven op een contrasterend gradiëntsubstraat, zodat u de instellingen in de gaten kunt houden zonder uw doel uit het oog te verliezen.

Breed scala aan bedrijfstemperaturen
Helion-warmtebeeldkijkers zijn effectief voor gebruik bij lage temperaturen (-25 ° C) dankzij het vorstbestendige AMOLED-display dat in de unit wordt gebruikt (het beeld blijft hetzelfde als bij het bekijken bij een positieve temperatuur van de omringende atmosfeer).

Scherm uit
Als het nodig is om de observatie tijdelijk te stoppen, kan de gebruiker de functie Display Off toepassen. Het zorgt voor het noodzakelijke niveau van camouflage (geen licht van het oculair van het apparaat) tussen observatiesessies en de snelle herstart van observatie (wanneer het display is uitgeschakeld, werken alle andere systemen; voor normaal gebruik is het voldoende om alleen te voeden weer op het display).

 
€ 3.599,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Video('s): Pulsar Image Boost

Pulsar Firmware Update v4.0: Image Boost

New Firmware 4.0 update for XP models is out! Check your StreamVision app for notifications! Remaining true to our promise of continuous technological innova...

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!