Nederlands Engels Duits

| Meer

Pulsar Digex N455

Combinatie van de beste nachtelijke gevoeligheid in zijn klasse, HD-resolutie display en sensor, brede selectie van helderheid en contrastinstellingen, snelle optische optiek, hoge vergroting en een krachtige ingebouwde IR voor een maanloze nacht maken de Digex een perfect hulpmiddel voor het detecteren van dergelijke doelen als een wild zwijn, hert of eland op afstanden variërend van 450 tot 550 meter.

Volledig metalen behuizing

De metalen behuizing van de richtkijker is tegelijkertijd robuust en licht. De antislijtagecoating zorgt voor een degelijk uiterlijk van Digex voor jarenlang gebruik.

Geïntegreerde video- en geluidsrecorder

Digex richtkijkers zijn voorzien van een ingebouwde recorder om stilstaande beelden en video's in HD-kwaliteit met geluid vast te leggen. Beeldmateriaal kan worden overgedragen naar pc / laptop of mobiel apparaat via een bekabelde verbinding of via Wi-Fi.

HD-sensor

De zeer gevoelige 1280х720 HD CMOS-sensor zorgt ervoor dat Digex een high-definition beeld levert met nauwkeurige detailweergave.

Verbeterde nachtelijke gevoeligheid

Het gebruik van geavanceerde elektronische componenten en signaalverwerkingsalgoritmen garanderen de beste nachtgevoeligheid. Als resultaat biedt de richtkijker vlekkeloze passieve-modusprestaties in diepe schemering, zelfs 's nachts, zonder de IR Illuminator. Hoge gevoeligheid in het bereik van 900-950 nm maakt het gebruik van de Digex richtkijkers met onzichtbare IR-verlichters mogelijk.

Eenvoudige montage op een geweer

Het middelste deel van de Digex-body is een buis van 30 mm, standaard voor optische bezienswaardigheden bij daglicht. Met deze vormfactor kan de Digex flexibel worden gemonteerd op verschillende soorten jachtwapens met behulp van bewezen oplossingen.

4х-16x variabele vergroting

De basisvergroting van Digex N455 neemt vier keer toe - van 4x tot 16x. De zoom verandert geleidelijk in 2x stap of continu voor een echt optimaal, aangepast gezichtsveld voor een specifieke situatie.

Schaalbare ballistische dradenkruis

Ballistische dradenkruizen worden proportioneel geschaald naar de vergrotingsveranderingen van de richtkijker, vergelijkbaar met de dradenkruisen die in het eerste brandpuntsvlak van optische vizieren zijn geplaatst. De hoekafmetingen van de delen van de dradenkruis blijven constant bij alle vergrotingen, waardoor snel afstanden kunnen worden gemeten en kunnen worden aangepast voor opnamen op verschillende afstanden.

Picture-in-Picture-modus

De Picture-in-Picture-modus is een extra frame voor uiterst nauwkeurige nulstelling. Het frame neemt slechts 10% van het totale weergavegebied in beslag en toont een vergroot beeld van het doel en het dradenkruis. Hiermee kan de gebruiker het beeld in het richtgebied van dichtbij bekijken en tegelijkertijd het gehele gezichtsveld visueel controleren.

Samengesteld continu voedingssysteem

Digex richtkijkers worden aangedreven door twee oplaadbare batterijen: een ingebouwde en de andere vervangbare in het batterijcompartiment. Bij het ontladen van de batterij in het batterijcompartiment schakelt de richtkijker automatisch over naar de ingebouwde batterij. De vervangbare batterij kan binnen enkele seconden worden verwijderd en vervangen. Vervolgens schakelt de richtkijker over op de vervangbare batterij zonder tussentijdse uitschakeling.

Externe firmware-update

Een smartphone, gratis mobiele applicatie Stream Vision en internettoegang is alles wat je nodig hebt om updates te controleren en nieuwe firmware te installeren. Updates met nieuwe functies zijn geïmplementeerd in de richtkijker die door de jager wordt gebruikt zonder dat deze naar het reparatiecentrum hoeft te worden gestuurd.

Geleverd krachtige lange afstand IR-verlichting

De Digex richtkijkers worden geleverd met een afneembare krachtige 850 nm of 940 IR-illuminator. De 850 nm IR beschikt over actie op lange afstand, de 940 nm IR werkt in het onzichtbare bereik. Met deze IR kan de jager observeren dat dieren onopgemerkt blijven en zonder de angst dat dieren weg kunnen schrikken. Drie instelbare IR-vermogensniveaus helpen bij het kiezen van het gewenste effectieve bereik en verlichtingsniveau van een waargenomen object. Instelbaar vermogen verandert het werkbereik en het verlichtingsniveau van objecten.

Stream Vision-app. Remote Review, bediening en live YouTube-streaming via smartphone

Via Wi-Fi maakt Digex verbinding met op Android en iOS gebaseerde smartphones en tablets. De gratis mobiele applicatie Stream Vision brengt het beeld in realtime over naar het scherm van de smartphone, dupliceert de controle over de digitale functies van Digex, informeert over nieuwe firmware-updates en installeert het, brengt het beeld in realtime over van de richtkijker naar het internet via YouTube en andere online videoplatforms .

Terugslagweerstand van hoog kaliber

Digex richtkijkers hebben een hoge schokbestendigheid waardoor ze gebruikt kunnen worden met jachtgeweren van groot kaliber zoals 9.3х64, .30-06, .300, .375. enz., evenals wapens met gladde loop en airsoft.

Volledig waterdichte IPX7

De Digex heeft een IPX7-beschermingsniveau, wat betekent dat hij volledig waterdicht is. De richtkijkers kunnen werken bij een hoge luchtvochtigheid, neerslag van elke intensiteit en overleven een onderdompeling van 30 minuten lang en 1 meter diep.

Meer eigenschappen

Een selectie van 10 dradenkruisvormen in 8 kleurmodi

Het dradenkruis van Digex is elektronisch en blijft altijd in hetzelfde vlak als het doelwit. De Digisight heeft dradenkruis van tien verschillende vormen en functies (direct shot-type, ballistisch, schaalbaar en normaal), allemaal beschikbaar in acht kleuren.

Nauwkeurige zoom nulstelling

De richtkijker op nul stellen kan worden gedaan met de basisvergroting of met een digitale zoom, waarbij de klikwaarde afneemt naarmate de zoomwaarde toeneemt. Bij de maximale vergroting van 16x dradenkruisstap is minder dan 0,1 MOA maar het richtpunt is stabiel in het hele bereik van vergrotingen.

5 individuele opnameprofielen / 50 nulafstanden

Nulinstellingen worden opgeslagen in een opnameprofiel. De Digex N455 beschikt over maximaal vijf opnameprofielen voor verschillende geweren en cartridges. Elk profiel kan maximaal 10 nulafstanden bevatten.

Software gevoeligheid verbetering algoritme SumLight

SumLight-functie verhoogt de sensorgevoeligheid waardoor passieve observatie (zonder IR) mogelijk is bij weinig licht en 's nachts. De software activeert automatisch algoritmen (zoals het optellen van aangrenzende pixelsignalen, frame-toevoeging), waardoor de gevoeligheid wordt verhoogd met behoud van een goede beeldkwaliteit.

Groothoek oculair

Het gezichtsveld van het complexe groothoekobjectief met zes lenzen is 30 graden. Gecombineerd met het AMOLED-scherm in HD-kwaliteit, levert het oculair een rijke en diepe beeldperceptie.

Direct opstarten

Digex start binnen drie seconden nadat de ON-knop is ingedrukt.

Gebruiksvriendelijke bedieningselementen

Digex is gemakkelijk te gebruiken. Schakel in, video-opname, zoominstellingen en PiP-modus worden geactiveerd door speciale knoppen die gemakkelijk toegankelijk zijn op de bovenkant van de behuizing van de geweerkijker. Andere functies worden beheerd door de controller, die zowel als wiel en knop werkt.

Bedrijfstemperaturen -25 ... + 50 ° C


Digex richtkijkers zijn ontworpen om te werken bij een breed temperatuurbereik (-25 tot + 50 ° C). Het vorstbestendige AMOLED-display biedt een snelle respons en zorgt voor een helder beeld bij het bekijken van snel bewegende objecten.

Indicatie zijwaartse helling

De zijhelling van het geweer tijdens het fotograferen verplaatst het impactpunt van het richtpunt. Digex richtkijkers bepalen de mate van zijwaartse helling. Zodra het geweer met geweerkijker meer dan vijf graden helt, geeft het display een waarschuwing weer - samengestelde pijlen met richting en hellingsgraad. Hoe meer secties een pijl heeft, des te groter is de hoek van zijhelling.

Aanpasbare automatische uitschakeling

Met deze instelling wordt de richtkijker automatisch uitgeschakeld zodra deze gedurende een bepaald tijdsinterval in de niet-werkende positie staat - de hellingshoek is meer dan 70 graden verticaal (omhoog / omlaag) of 30 graden horizontaal (rechts / links).

Stadiametrische afstandsmeter

De stadiametrische afstandsmeter is een dynamische afstandsschaal die bedoeld is om het bereik bij benadering van objecten met een bekende hoogte van 1,7 m (hert), 0,7 m (everzwijn) en 0,3 m (konijn) te helpen bepalen.

Verwijderbare oogbeker met magneetbevestiging

De afneembare oogbeker wordt op het oculair geïnstalleerd en verwijdert deze binnen een fractie van een seconde. Voor gebruik 's nachts beschermt de oogbeker de jager tegen het onthullen van licht van het microdisplay en helpt het het oog ten opzichte van het oculair van de richtkijker te positioneren.

Hoofd
Sensor CMOS 1280x720
Vergroting, x 4 - 16 (x4 zoom)
IR Illuminator golflengte, nm 940 (onzichtbaar)
Detectiebereik, 500m
Sensortype CMOS
Resolutie, pixels 1280x720

Optiek
Objectieflens F50 / 1.2
Vergroting, x4 - 16
Gezichtsveld (HxV), graden / m @ 100 m6.5 / 11.4 (horizontaal)
Oogafstand, mm 50

Scherm
Type AMOLED-resolutie, pixels 1024x768
Infraroodlichtstraler
LED IR-golflengte, nm 940 (onzichtbaar)
IR Optisch vermogen, mW 250

Bereikprestaties
Detectiebereik, m 500
Reticle Click-waarde, H / V, mm op 100 m 10/10
Klikbereik, H / V, mm op 100 m 2000/2000
Aantal voorgeladen dradenkruis10 +

Video Recorder
Video / foto resolutie, pixel 1024x768
Video / foto-indeling mp4 / .jpg
Ingebouwd geheugen, GB 16

Omgevingskenmerken
Beschermingsgraad, IP-code (IEC60529) IPХ7
Bedrijfstemperatuurbereik, ° С -25 - +50

Gewicht en grootte
Afmetingen, mm388x78x78
Gewicht, kg 0.95

Stroomvoorziening
Uitgangsspanning, Vm3.0 - 4.2
Batterijtype Dual Li-Ion B-Pack minivoeding: 2 A · h Verwisselbare batterij (extern) / 3,2 A · h Batterij (intern)
Capaciteit, mAh 2000 (extern) + 3200 (intern)
Gebruiksduur op accu (bij t = 22 ° C), h * 5 +
Externe voeding 5V

Verbindingen en compatibiliteit
Max. terugslagkracht op geweerwapen (Eo), Joules 6000
Schokbestendigheid op de geweren met gladde loop, kaliber 12

Bevestigingsbeugels op wapen
Standaard ringen van 30 mm
Wi-Fi-frequentie 2,4 GHz
Standaard 802,11 b / g
Directe ontvangstbereik, m15

 

€ 1.299,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

 
 
 

 

Onze product categoriën

 

Onze merken

     

Contact

       
Kleding Kleding Wapens De Paander
Heren Deerhunter Browning Jutestraat 21
Dames Laksen Beretta 7461 TS Rijssen
Kinderen Seeland Blaser 0548-788 530
  Le Chameau Anschutz Jachtshop@depaander.nl
Laarzen en Schoenen Fjäll Räven    
Heren Härkila Munitie Route en openingstijden
Dames Han Wag Clever Mirage
Kinderen Meindl BP Snel naar
    Gyttorp Nieuws
Uitrusting Optiek Rottweil Voorwaarden
Rugzakken en foudralen Swarovski Tunet Meest gestelde vragen
Optiek Zeiss Norma
Lokmiddelen Leica Geco Volg ons ook op
Hondenartikelen Hawke Cci
Jachtaccessoires Bynolyt Gamebore  
  Steiner Sellier & Bellot  
Boeken en DVD's Winchester  
Boeken      
DVD's      
       
Wapens en munitie      
Luchtbuksen en toebehoren      
Wapens en toebehoren      
Munitie      
       
       
       
 
 
Beste klanten/volgers,

Net als iedereen is ons het nieuws over de Corona uitbraak niet ontgaan.
We nemen de extra maatregelen zeer serieus en houden ons aan de richtlijnen van de RIVM.

wij werken tijdelijk op afspraak!
bel 0548-788530


Voor Rene 0622477904

We maken alles zorgvuldig schoon, niet alleen de winkel, ook de producten zoals wapens, optiek, etc.
Wij wassen vaak onze handen. Wij bieden een mogelijkheid dat u zelf uw handen ook kunt wassen.

Ondanks dat we geen handen meer mogen schudden en de afstand van 1,5 meter zoveel als mogelijk navolgen, verwelkomen wij u graag in onze winkel.
Heeft u zelf lichte klachten dan verzoeken wij u thuis te blijven. U kunt dan terecht in onze webshop of neem dan telefonisch contact op.

Kijk ook op onze site www.depaander.nl
Zo lang het mogelijk is zullen wij pakketten verzenden.

Heel veel sterkte iedereen.

Groeten
Yvette/De Paander