Pard NV008 LRF

Pard NV008 LRF
0 Reviews | Review toevoegen

De Pard NV008P LRF is een digitale nachtrichtkijker met afstandmeter die zeer compact, klein en licht is. Nieuw in dit 2020-model is het Sony OLED-scherm met 1024x768 resolutie, wat zorgt voor verb...

€ 1.075,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Pard NV008P LRF is een digitale nachtrichtkijker met afstandmeter die zeer compact, klein en licht is. Nieuw in dit 2020-model is het Sony OLED-scherm met 1024x768 resolutie, wat zorgt voor verbeterde beeldkwaliteit met beter contrast en hogere helderheid. Hij is nu ook voorzien van een ingebouwd E-Compas/Gyroscope voor meer nauwkeurigheid. Hij is zowel overdag als ’s nachts te gebruiken is met inbegouwde afstandmeter. De NV008 kan als handheld nacht spotter gebruikt worden, maar kan (in tegenstelling tot de Pard NV007) ook als nachtrichtkijker gebruikt worden, door hem te monteren op het geweer d.m.v. de bijgeleverde picatinny montage. Hij is namelijk voorzien van 5 verschillende dradenkruizen met richtpunt gradaties. De prestaties van deze unit zijn uitstekend en hij kan gebruikt worden als individuele nachtkijker of als richtkijker met rangefinder. Hiermee is hij geschikt voor vele doeleinden zoals; outdoor jacht, nachtelijke observaties, outdoor adventure, reddingsoperaties, nachtelijke patrouille, Rechtshandhaving, Beveiliging en meer. Voor lange afstand observaties tot meer dan 200 meter.

600m Laser Rangefinder / Afstandsmeter 905nm onzichtbaar
Deze NV008P LRF nachtrichtkijker heeft een ingebouwde 500-600m laser rangefinder met een meetnauwkeurigheid van 0,5m. Hij heeft een onzichtbare straal van 905 nm. Indien u wilt weten op welke afstand een dier zich bevindt, kunt u gebruik maken van deze afstandsmeter. Deze maakt het mogelijk om de afstand tot een object van herkenbare grootte (haas, wild zwijn of hert) bij benadering te bepalen. De refresh rate van deze rangefinder is minder dan een seconde. Dit wil zeggen dat de afstand tot een object constant opnieuw berekent wordt en meteen wordt weergegeven in het scherm van de kijker.

Pard NV008P LRF Nachtrichtkijker gebruik
Deze Pard NV008P LRF nachtrichtkijker kan zeer grote terugslag van wapens aan en is getest tot 5000 joules waaronder bijv.; .308 en .30-06 kaliber, 7x64 mm en 7.62×51 mm. Nagenoeg elk jachtwapen zal dus geschikt zijn voor deze Pard NV 008 LRF. De meegeleverde picatinny montage zorgt ervoor dat u altijd voldoende oogafstand heeft en kan op elke gewenste positie op uw picatinny rail gemonteerd worden. Daarnaast heeft de NV008 een micro SD ingang voor het opslaan van de beelden. Hiervoor kan een geheugenkaart van maximaal 128Gb gebruikt worden. We raden u echter aan om de 32Gb SD-kaart te gebruiken, welke u kunt vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Via de HDMI poort kan de unit aangesloten worden op uw TV om uw beelden te bekijken. Met 1080P HD kleur dag video-opname en 1080p HD nacht video-opname kunt u uw beelden rechtstreeks op de interne micro SD-kaart opslaan.

LET OP: De micro-USB-poort is alleen bedoelt voor het overbrengen van data naar een computer en NIET voor opladen. Opladen via de USB-poort kan het apparaat beschadigen en eventuele schade wordt niet gedekt door de garantie. Voor het opladen van de batterijen gebruikt u het beste een losse batterijoplader, die u kunt vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Extra functies van de Pard NV008P LRF nachtrichtkijker
De Pard NV008P LRF digitale nachtrichtkijker zit boordevol extra functies. Dit is bijvoorbeeld de ingebouwde wifi-verbinding, welke werkt met vele apparaten zoals; mobiele telefoons en iPads en meer. Hiermee kunt u op afstand de beelden bekijken van de unit. Daarnaast heeft hij een ingebouwde laser verlichter van 850 nm. Deze 5 watt laser lamp is wellicht handig voor het jagen op kortere afstanden. Met de ingebouwde en compacte IR Illuminator kunt u op meer dan 200 meter doelen bereiken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze kan in 3 standen worden ingesteld met zoom-functie. Zo kan een brede straal worden ingesteld om een breed veld extra te verlichten voor observatie. Ook kan de laser in een smallere bundel worden ingesteld om zo verder te kunnen kijken en schieten op een gericht doel. De laser lamp kan ook nog in hoogte en breedte worden versteld om hem zo gericht op een doel te laten schijnen.

Picture in Picture mode
De Picture in Picture mode kunt u inschakelen als u op een doel focust. Met deze optie kunt u een bepaald deel van het beeld verder vergroten, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen. Er verschijnt dan een extra klein scherm in uw groot scherm met 2 vergrotingen.

Pard NV008P LRF met Wifi-verbinding voor Apple en Android
De ingebouwde Wifi van deze Pard NV008P LRF maakt het bekijken en opnemen op afstand mogelijk via telefoon of tablet met behulp van de speciale app (ISO en Android-compatibel). Met de APP software die u kunt downloaden via de App-stores kunt u uw mobiele telefoon verbinden met de NV008 Nachtrichtkijker. De App’s zijn te downloaden voor zowel Android als iPhone iOS.

Hiermee kunt u op uw telefoonscherm of iPad/tablet scherm de beelden bekijken. Download links;

Android App: PPSHOW
iPhone OS App: RoadCam
iPhone OS App: OK CAM plus (Qing Yan)

Pard NV008P LRF met Weaver rail en IPX7 waterdicht
Tevens is deze Pard NV008P LRF unit voorzien van een extra picatinny/weaver rail, waarop eenvoudig accessoires zoals extra infrarood lampen of illuminators en verlichting gemonteerd kan worden. De NV008 LRF heeft een hoge waterdichte bescherming volgens de IPX7 norm, wat zorgt dat de unit ook perfect werkt bij nat weer.

Montage Pard NV008P LRF op uw wapen met picatinny rail
De Pard NV008P LRF kan gebruikt worden als hand-held spotter. Het zal echter waarschijnlijker zijn dat u hem gaat monteren op uw wapen. Deze Pard NV008 wordt geleverd met een waever montage, waarmee hij zeer eenvoudig op de picatinny rail van uw wapen gemonteerd kan worden. Met de bijgeleverde imbussleutel en 3 schroeven monteert u eerst de rail aan de nachtrichtkijker. Er zijn diverse posities mogelijk waarmee u de meest geschikte oogafstand kunt bepalen en beste positie op uw wapen. Vervolgens kunt u de kijker met rail op uw geweer monteren.

Montage van Pard NV008P LRF op luchtbuks met 11mm dovetail rail
Mocht u een 11mm dovetail rail op uw wapen hebben, dan kunt u de bijgeleverde picatinny mount d.m.v. een adapter monteren. Deze adapter verandert namelijk uw dovetail rail in een picatinny rail: UTG Dovetail naar Picatinny Rail Adapter - MNT-DT2PW01 Op deze UTG adapter kunt u dan rechtstreeks de bijgeleverde waever rail met nachtrichtkijker monteren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.