Wildcamera'sBezig met laden...
Bushnell Tropy Camera HD
Bushnell Tropy Camera HD
(0)
€ 479,00
Prijs per stuk
Primos Bullet Proof2
Korting -13%
Primos Bullet Proof2
(0)
€ 229,00 € 199,00
Prijs per stuk
Primos Proof Cam 03
Primos Proof Cam 03
(0)
€ 299,00
Prijs per stuk
Trail Camera 4G
Trail Camera 4G
(0)
€ 399,00
Prijs per stukEen wildcamera mag natuurlijk niet ontbreken in uw jachtgebied, deze camera is bedoeld om bewegingen die in uw veld worden gemaakt dat deze worden opgeslagen door middel van een foto of video. De wildcamera’s beschikken over een bewegingssensor of een infrarood sensor die bij beweging of warmte verschijnselen het beeld vastlegt.

Bepaalde wildcamera’s zullen zowel overdag als s ’nachts u beeldmateriaal maken. Door deze camera’s op te hangen in u jachtveld is het gemakkelijk om informatie te verzamelen over het voedingspatroon, trekroute of slaappatroon die de dieren beschikken in u jachtveld.

De locatie waar je de camera ophangt is van groot belang om zo goed mogelijk beeldmateriaal te krijgen, zo hang je bij grof wild zoals reeën en zwijen op ongeveer 70 cm hoogte. Wil je kleiner wild in beeld krijgen dan hang je de camera rond de 35 cm hoogte op. Wij raden aan om de camera nooit direct op de grond neer te zetten, hierdoor verlies je een groot deel bereik van de bewegingssensor.


Mocht u vragen hebben over bepaalde wildcamera's neem dan gerust contact met ons op. 

 | Meer

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook

En blijf op de hoogte!