Nederlands Engels Duits

hier volgt onze Privacy verklaring

De Paander Jacht en Outdoor, gevestigd aan jutestraat 21 7461 ts Rijssen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
www.depaander.nl jutestraat 21 7461 ts Rijssen +31548788530
Y. Lammertink is de Functionaris Gegevensbescherming van De Paander Jacht en Outdoor zij is te bereiken via ylammertink@depaander.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
De Paander Jacht en Outdoor verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
De Paander Jacht en Outdoor verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- De Paander Jacht en Outdoor verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bij de aanvraag van wapens en munitie
Geautomatiseerde besluitvorming
De Paander Jacht en Outdoor neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Paander Jacht en Outdoor) tussen zit.
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De Paander Jacht en Outdoor bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Delen van persoonsgegevens met derden
De Paander Jacht en Outdoor verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De Paander Jacht en Outdoor gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
Website bezoek
Op de website van De Paander worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waar onder uw IP-adres en tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. De gegevens worden gebruik voor een analyse van uw bezoek- en klikgedrag op de website. De Paander gebruikt deze gegevens om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Paander Jacht en Outdoor en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar jachtshop@depaander.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. De Paander Jacht en Outdoor wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De Paander Jacht en Outdoor neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via jachtshop@depaander.nl
 


| Meer

 
 
 

 

Onze product categoriën

 

Onze merken

     

Contact

       
Kleding Kleding Wapens De Paander
Heren Deerhunter Browning Jutestraat 21
Dames Laksen Beretta 7461 TS Rijssen
Kinderen Seeland Blaser 0548-788 530
  Le Chameau Anschutz Jachtshop@depaander.nl
Laarzen en Schoenen Fjäll Räven    
Heren Härkila Munitie Route en openingstijden
Dames Han Wag Clever Mirage
Kinderen Meindl BP Snel naar
    Gyttorp Nieuws
Uitrusting Optiek Rottweil Voorwaarden
Rugzakken en foudralen Swarovski Tunet Meest gestelde vragen
Optiek Zeiss Norma
Lokmiddelen Leica Geco Volg ons ook op
Hondenartikelen Hawke Cci
Jachtaccessoires Bynolyt Gamebore  
  Steiner Sellier & Bellot  
Boeken en DVD's Winchester  
Boeken      
DVD's      
       
Wapens en munitie      
Luchtbuksen en toebehoren      
Wapens en toebehoren      
Munitie      
       
       
       
 
 
i.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 28-7 tot 12 aug 2018
webshop bestellingen zullen daarom langer duren. 
in de vakantie wordt beperkt verstuurd.

voor vragen of dringende zaken mailen naar jachtshop@depaander.nl
WIJ WENSEN IEDEREEEN EN FIJNE ZOMER VAKANTIE TOElaugh