Swarovski ATS / STS body

Swarovski ATS / STS body Swarovski ATS / STS body Swarovski ATS / STS body Swarovski ATS / STS body
Swarovski ATS / STS body Swarovski ATS / STS body Swarovski ATS / STS body Swarovski ATS / STS body
Swarovski ATS / STS body
0 Reviews | Review toevoegen
Iedereen die vanaf het begin op zoek is naar apparatuur van bewezen kwaliteit, zal blij zijn met de spotting scopes in het ATS / STS-assortiment. Ze bieden alle functies die u zou zoeken in een...
Vraag nu aan
 
Iedereen die vanaf het begin op zoek is naar apparatuur van bewezen kwaliteit, zal blij zijn met de spotting scopes in het ATS / STS-assortiment. Ze bieden alle functies die u zou zoeken in een spotting scope, inclusief een beproefd, lichtgewicht ontwerp en perfecte optiek. Als enkele van de lichtste spotting scopes ter wereld, worden ze gekenmerkt door gedetailleerde optica met uitzonderlijke scherpte van rand tot rand en kleurechtheid.

ATS 65
De ATS 65 is een lichtgewicht en handzame spotting scope die ondanks zijn compacte afmetingen een hoge optische kwaliteit biedt. Perfect geschikt voor lange dagen buitenshuis, wanneer elke ounce / gram telt, maakt het schuine zicht comfortabel en moeiteloos observeren.

ATS 80
Met zijn schuine zicht maakt de ATS 80 urenlang comfortabele observatie mogelijk. De objectieflensdiameter van 80 mm zorgt voor een hogere detailherkenning, terwijl een bredere uittredepupil zorgt voor helderdere beelden en comfortabel kijken, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

STS 65
De STS 65 is een lichtgewicht en handzame spotting scope die ondanks zijn compacte afmetingen een hoge optische kwaliteit biedt. Perfect geschikt voor lange dagen buitenshuis, wanneer elke ounce / gram telt, is het rechte zicht vooral gunstig voor diegenen die snel bewegende doelen moeten vinden.

STS 80
Het rechte zicht van de STS 80 is vooral gunstig voor diegenen die snel bewegende doelen moeten vinden. De objectieflensdiameter van 80 mm zorgt voor een hogere detailherkenning, terwijl een bredere uittredepupil zorgt voor helderdere beelden en comfortabel kijken, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.
 
Model Prijs
ATS 65 € 1.600 ,-
ATS 80 € 2.280 ,-
STS 65 € 1.600 ,-
STS 80 € 2.280 ,-

Belangrijk: Deze Swarovski Telescopen kunt u alleen gebruiken in combinatie met het 25-50x of 20-60x oculair van Swarovski, deze dienen los bijbesteld te worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.