Pulsar Axion 2 LRF XG35

Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35
Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35 Pulsar Axion 2 LRF XG35
Pulsar Axion 2 LRF XG35
Pulsar Thermal Imaging Axion 2 LRF XG35; wij hebben deze op voorraad! Kom gerust naar de winkel om dit artikel te bekijken en te proberen!
€ 2.790,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De Axion 2-warmtebeeldapparaten gebruiken een nieuwe benadering van beeldoptimalisatie, afhankelijk van de doeleinden en omstandigheden van observatie en bieden hoogwaardige weergave van zowel doelobjecten als achtergrond. Drie niveaus van signaalversterking in combinatie met een aangesloten afvlakfilterd en fijne helderheids- en contrastaanpassingen geven de jager geweldige mogelijkheden voor detectie op lange afstand van het dier onder 
verschillende weers- en temperatuuromstandigheden en het bepalen van zijn trofee-kwaliteiten.

Axion is ontworpen voor constant, vaak zwaar gebruik. Een behuizing van magnesiumlegering is licht en sterk tegelijk. De behuizing beschermt de interne componenten van een warmtebeeldapparaat betrouwbaar tegen schokken, vallen, vocht, hitte of kou. Tegelijkertijd verwijdert een metalen behuizing effectief de warmte van de elektronica, minimaliseert beeldruis en verhoogt de consistentie van de werking van het apparaat tijdens langdurige observatie.

De Axion 2 thermische verrekijker is uitgerust met Europese Lynred-sensoren met een resolutie van 384x288 pixels (pixelgrootte 17 µm) /  640x480 pixels (pixelgrootte 12 µm), die kwalitatief een bruikbaar signaal opvangen onder moeilijke observatieomstandigheden, zoals regen, mist en hoge luchtvochtigheid op de observatieplaats.

Germanium F35/1.0-lens heeft een hoge infraroodtransmissie in het LWIR-bereik. Door de zeer nauwkeurige fabricage van de optische elementen van de lens, onderscheidt het beeld dat door de Axion 2 warmtebeeldsensor wordt gegenereerd zich door zijn helderheid en detaillering.

Een oplaadbare APS5-batterij met hoge capaciteit biedt, afhankelijk van het model, tot 11 uur continu gebruik van het warmtebeeldapparaat op een enkele lading.  De batterij wordt uit een batterijbehuizing verwijderd en binnen enkele seconden vervangen door een nieuwe. 
De batterij wordt opgeladen in een speciale oplader of in het apparaat vanaf een pc, huishoudstroomsysteem of powerbank via USB-C. Dezelfde bronnen worden gebruikt voor de externe voeding van een warmtebeeldapparaat.

In Axion 2 warmtebeeldcamera's wordt het standaard frequentiebereik voor smartphone-verbinding 
via een 2,4 GHz wifi-kanaal aangevuld met een effectief 5 GHz-bereik. De 5 GHz-verbinding biedt een betere bandbreedte, een snellere gegevensoverdrachtsnelheid,  ruisimmuniteit en verbeterde verbindingsstabiliteit, wat resulteert in een productievere en eenvoudigere bediening van de warmtebeeldcamera met een smartphone.

Een krachtige F35/1.0 objectieflens gecombineerd met zeer gevoelige warmtebeeldsensoren zorgen voor uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan in volledige duisternis tot op 1750 m afstand worden gedetecteerd.

Axion 2 heeft een ruimtebesparend en zakformaat ontwerp en weegt 300 gram. Het apparaat is gemakkelijk vast te pakken en te bedienen door rechtshandige en linkshandige mensen dankzij het symmetrische ontwerp en de in-line knoppen op het bovenpaneel.

Variabele vergroting
Digitale zoom zorgt voor een betere focus en betere algemene objectherkenning op aanzienlijke afstanden. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu voor een werkelijk optimaal, aangepast gezichtsveld voor een specifieke situatie.

Ingebouwde foto- en videorecorder.
De Axion 2 heeft een ingebouwde videorecorder. Het interne geheugen van de Axion 2 kan uren aan video en tienduizenden foto's opslaan. Eén druk op de knop is voldoende om een ​​foto te maken van een interessante scène of om video op te nemen. Het beeldmateriaal wordt via een USB-C-poort naar de harde schijf van een computer gekopieerd. De eigenaar van de Axion 2 heeft een vrije schijfruimte van 16 GB voor het opslaan van foto's en video's die met het apparaat zijn gemaakt in de Pulsar-cloudopslag. Installeer eenvoudig de mobiele applicatie Stream Vision 2, log in en verbind het apparaat via wifi met een smartphone.

Bediening op afstand en firmware-update vanaf smartphone via Stream Vision 2-app
Ingebouwde wifi verbindt de Axion 2 met Android- en iOS-smartphones via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Dit opent een breed scala aan opties, waaronder software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht van het apparaat naar het smartphonescherm, publicatie op sociale media van foto- en video-inhoud die door het apparaat is vastgelegd of naar messengers wordt overgebracht, afstandsbediening van digitaal apparaat functies en toegang tot het laatste nieuws van Pulsar. Bovendien ontvangen geregistreerde gebruikers 16 GB cloudopslag voor foto's en video's die met het apparaat zijn opgenomen.


Snel opstarten
De Axion 2 heeft een korte inschakeltijd: het apparaat is volledig functioneel binnen 5 seconden na het indrukken van de AAN-knop. Snel opstarten helpt om batterijvermogen te besparen: tijdens het jagen hoeft de Axion 2 niet altijd gereed te staan, zet hem gewoon aan wanneer dat nodig is.

AMOLED-display met hoog contrast
Een AMOLED-display met hoog contrast heeft een verbeterde kleurweergave, energiebesparing en snelle respons, wat zorgt voor scherpe en vloeiende beelden, zelfs bij ijzige omstandigheden.

Een selectie van 8 kleurenpaletten
Met een keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker zijn gezichtsveld effectiever observeren, waardoor hij het apparaat kan optimaliseren voor specifieke taken en kan reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kansen op herkenning en identificatie te vergroten. Rood Monochroom, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

IPX7 volledig waterdicht
IPX7 waterdicht voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat is ontworpen om probleemloos te werken, zelfs na tot 30 minuten onderdompeling in maximaal 1 meter water.
 
HOOFD
Sensor 640x480 pix @ 12um 
Objective lens F35/1.0
Magnification, x  2.5 - 50 (x8 zoom)
Field of view, degrees  12.5x9.4 / 21.9x16.4
Detection range, m  1750
Sensor
Type Uncooled
Resolution, pixels 640x480
Pixel pitch, um 12
NetD, mK  <40
Frame rate, Hz 50
Optics
Objective lens  F35/1.0
Magnification, x 2.5-20
Field of view  12.5x9.4 / 21.9x16.4
Eye Relief, mm 14
Display 
Type  AMOLED HD
Resolution, pixels 1024x768
Range Performance 
Detection range, m 1750
Laser Rangefinder 
Veiligheidsklasse voor laserapparatuur volgens
IEC 60825-1:2014
1
Wavelenght, nm 905
Max. measuring range, m 1000
Measurement accuracy, m  +- 1
Video Recorder 
video / photo resolution, pixel  1024x768
Video / photo format  .mp4 / .jpg
built-in memory, GB 16
built-in memory capacity -
Wi-Fi
Wireless Protocol  Wi-Fi
Wireless Standard  IEEE 802.11 b/g/n/ac
Frequency, GHz 2.4/5
Bluetooth 
wireless standard  -
Frequency, GHz  -
Environmental Charateristics   
Degree of protection, IP Code (IEC60529) IPX7 ( waterproof ) 
Operating temperature range  -25 / +40
Connections and Compatibilities 
Mount, type  1/4''
Remote control 
Supported application  Stream vision 2 
Power Supply 
Output voltage, V  3.0 - 4.2
Battery type  APS 5 Li-on battery pack 
Capacity, mAh 4900
Operating time on battery pack ( at t=22°C), h *
External power supply, V  5 V, 9 V (USB Type-C)  
Weight & Size 
Body material  Magnesium alloy
Dimensions, mm  152x74x75
Weight, kg 0.35