Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO

Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO
Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO  Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO
Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO
Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO: De eerste warmtebeeld-richtkijker met klassiek design en ingebouwde laserafstandsmeter
€ 4.990,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Variatie: Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO
Aantal: 
Bestellen
 
De eerste warmtebeeld-richtkijker met klassiek design en ingebouwde laserafstandsmeter
De laserafstandsmeter is naadloos geïntegreerd in een slank ontworpen richtkijker. De afstandsmeter is compact, de ontvanger en zender bevinden zich binnen de limieten van een enkel optisch kanaal. Het meetbereik is 800 meter - de Thermion 2 LRF geeft de jager een nauwkeurig gevoel van afstand op de jachtlocatie.

High-definition thermische sensor
Scherpe, contrastrijke warmtebeelden voor een betere identificatie van dieren, hun ledematen en zelfs de kleinste details, zoals takken, bladeren, gras en terrein.

Ongekende thermische sensorgevoeligheid
Warmtebeeldsensor met NETD <25mK zorgt voor een perfecte detailherkenning, zelfs in de zwaarste weersomstandigheden bij een laag thermisch contrast. De kleinste temperatuurverschillen zullen duidelijk zichtbaar zijn tijdens regen.

Lens met snel diafragma F50/1.0
De eigenschappen van warmtebeeldoptiek hebben een beslissende invloed op het vermogen van een warmtebeeldcamera om zelfs de laagste stralingsniveaus vast te leggen. Ultieme detectie-efficiëntie wordt bereikt met de snelle lens van de Thermion 2 LRF (F50/1.0) warmtebeeldcamera in combinatie met de zeer gevoelige thermische sensor. De Thermion 2 LRF geeft gebruikers keer op keer de beste kwaliteit, de meest gedetailleerde en contrastrijke informatieve beelden, zelfs tijdens regen of mist, wanneer het temperatuurcontrast van de waargenomen scène minimaal is.

Groot detectiebereik tot 2300 m
Een krachtige F50/1.0 objectieflens voor lange afstanden in combinatie met zeer gevoelige warmtebeeldsensoren zorgt voor uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan worden gedetecteerd op een afstand van 1800 ‒ 2300 m in volledige duisternis.

Tot 10 uur batterijduur op één keer opladen
De Thermion 2 LRF wordt gevoed met twee oplaadbare batterijen: één ingebouwd met een capaciteit van 4,9 Ah, de andere vervangbaar met een capaciteit van 2 Ah. Een enkele lading garandeert een batterijduur van maximaal 10 uur.

Zeer nauwkeurige ambidextere lensfocus
Objectief met intern scherpstelmechanisme geeft een helder en scherp beeld op elk bereik. Ergonomische scherpstelwieltjes bevinden zich aan de rechter- en linkerkant, zodat u zowel links- als rechtshandig kunt scherpstellen.

Variabele vergroting
De basisvergroting van de Thermion 2 LRF-richtkijkers neemt, afhankelijk van het model, met 4x tot 8x toe. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu om de ideale verhouding van vergroting en zichtbaar gezichtsveld in te stellen voor specifieke situaties.

Uiterst nauwkeurig richten in de "Beeld-in-beeld"-modus
De "Picture-in-Picture"-functie stelt de schutter in staat om een ​​uiterst nauwkeurig nulstellingframe weer te geven. Het frame neemt slechts 10% van het totale weergavegebied in beslag en toont een vergroot beeld van het doel en het dradenkruis en stelt de gebruiker in staat om het beeld in het richtgebied van dichtbij te bekijken en tegelijkertijd visuele controle over het hele gezichtsveld te hebben.

5 individuele opnameprofielen / 50 nulafstanden
De instellingen voor nulstelling worden opgeslagen in een opnameprofiel. Het Thermion 2 LRF-geheugen bevat maximaal vijf opnameprofielen voor verschillende soorten wapens of patronen.

Een selectie van 10 dradenkruisvormen in 9 kleurmodi
Een dradenkruis wordt elektronisch weergegeven in hetzelfde vlak als het doel. Het Thermion 2 LRF-geheugen bevat tien dradenkruisconfiguraties en -functies (direct shot-type, ballistisch, schaalbaar en regulier), allemaal verkrijgbaar in negen kleuren.

Montage op standaard 30 mm ringen
De Thermion 2 LRF biedt visuele esthetiek op elk jachtwapen. Van buitenaf lijkt de richtkijker op een klassiek dagvizier in een behuizing van 30 mm. Deze vormfactor biedt flexibiliteit voor het monteren van de scope op jachtwapens met behulp van beproefde ringoplossingen.

Direct opstarten
Slechts 3 seconden vanaf het moment dat u op de aan / uit-knop drukt, is de Thermion 2 LRF helemaal klaar voor gebruik.

Volledig waterdicht IPX7
Met een IPX7-waterdichtheidsclassificatie werken de Thermion 2 LRF-richtkijkers in omstandigheden van hoge luchtvochtigheid en zware regen.

Bedrijfstemperatuurbereik: -25 tot +50 °C
Thermion 2 LRF richtkijkers zijn ontworpen om te werken in een breed temperatuurbereik van -25 tot +50 °C. Het vorstbestendige AMOLED-display heeft een opvallende snelle responstijd en zorgt bij beweging voor een scherp beeld.

Hoog contrast HD AMOLED-scherm
1024x768 HD AMOLED-scherm heeft verbeterde kleurweergave, energiebesparing, een hoog contrastbeeld en snelle respons, wat zorgt voor heldere en vloeiende beelden voor observatie onderweg of in koude omstandigheden.

Een selectie van 8 kleurenpaletten
Met een keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker zijn gezichtsveld effectiever observeren, waardoor hij het apparaat kan optimaliseren voor specifieke taken en kan reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kansen op herkenning en identificatie te vergroten. Rood Monochroom, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

Groothoekoculair voor comfortabele observatie
Het groothoekoculair (29,5 °) en de brede kijkhoek van het HD-kwaliteit AMOLED-scherm zorgen voor een comfortabele beeldwaarneming en de afwezigheid van het sleutelgateffect met veilige verwijdering van de uittredepupil van 50 mm.

Foto- en video-opname
Bewaar de beste observatiemomenten en deel ze met je vrienden en jachtcollega's. Eén druk op de knop is voldoende om een ​​interessant moment vast te leggen of een video op te nemen. 16 GB intern geheugen geeft de mogelijkheid om vele uren video en foto’s op te nemen.

Stream Vision 2. WiFi-integratie met iOS- en Android-apparaten
De ingebouwde WiFi-module verbindt het apparaat met smartphones op basis van Android en iOS via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Deze combinatie biedt geweldige kansen, zoals draadloze update van de apparaatsoftware, overdracht van afbeeldingen naar het scherm van een mobiel apparaat in realtime, afstandsbediening van digitale functies van het apparaat en vele andere. Gebruikers die in de applicatie zijn geregistreerd, krijgen cloudopslagruimte voor foto's en video's die zijn gemaakt met een digitaal of warmtebeeldapparaat.