BioAmmo

BioAmmo
BioAmmo
BioAmmo - biologisch afbreekbare patronen BioAmmo is de eerste hagelpatroon waarbij zowel de prop als de hele huls in de natuur zou mogen achterblijven. Deze op basis van maïs gemaakte...
Vraag nu aan
 
BioAmmo - biologisch afbreekbare patronen

BioAmmo is de eerste hagelpatroon waarbij zowel de prop als de hele huls in de natuur zou mogen achterblijven. Deze op basis van maïs gemaakte patroon is namelijk 100% plasticvrij en wordt op natuurlijke wijze afgebroken. Als enige munitiefabrikant kan BioAmmo zelfs een internationaal attest van composteerbaarheid voorleggen. Verder zijn de schietprestaties zoals je ze van elke hoogwaardige jachtpatroon mag verwachten.

Ideaal voor de jacht op waterwild, in het bos, weilanden en bij schadebestrijding in de buurt van landbouwgewassen. Waar proppen en hulzen van andere patronen er honderden jaren over doen om af te breken is een BioAmmo patroon onder ideale omstandigheden na anderhalf jaar volledig verdwenen.

Lood heeft meer geschiedenis dan toekomst voor de jacht. En ook het gebruik van plastic staat al langer ter discussie in Europa. Met de biologisch afbreekbare patronen van BioAmmo laten jagers zien dat ze zelf initiatief nemen in deze kwestie. En dat de toekomst er nu reeds is.

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.