Bushnell Forge 8x42

Bushnell Forge 8x42 Bushnell Forge 8x42 Bushnell Forge 8x42
Bushnell Forge 8x42 Bushnell Forge 8x42 Bushnell Forge 8x42
Bushnell Forge 8x42
0 Reviews | Review toevoegen
De Forge 8x42 terrain roof prism is voorzien van EXO Barrier Protection coating die moleculair hecht aan het glas, waardoor water, olie, stof en vuil worden afgestoten en krassen worden voorkomen. Het
€ 549,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Forge 8x42 terrain roof prism is voorzien van EXO Barrier Protection coating die moleculair hecht aan het glas, waardoor water, olie, stof en vuil worden afgestoten en krassen worden voorkomen. Het ED Prime Glass levert verbazingwekkende kleuren, resolutie en contrast, zelfs bij weinig licht. De forge heeft een IPX7 waterdichte consturctie en een diëlektrische prismacoating dit zorgt voor een levendige kleurweergave en laat 92% lichttransmissie toe voor heldere beelden.

Belangrijkste kenmerken

Exclusieve EXO-Barrier Lenscoating, de nieuwste en best beschermende vuil- en vochtwerende coating, die ook nog beter beschermt tegen krassen.
IPX7 Rating, voor absolute waterdichtheid
Heldere en contrastrijke beelden
Locking Diopter, om eigen individuele oogsterkte vast te kunnen zetten.
Dielectrische Prisma Coating, toegepast op de prisma's, geeft een kraakhelder beeld bij een lichttransmissie van maar liefst 92%.
PC-3 Phase Coating, voor een verbeterde resolutie en een hoog contrast.
ED Prime Glass, Bushnell ED lenzen van de hoogste kwaliteit leveren natuurgetrouwe kleurweergave, met hoge resolutie en contrast, zelfs bij weinig licht.
Kijkertype Dakkant

Objectief Ø (Mm) 42mm

Vergroting 8x

Uittredepupil (Mm) 5.1mm

Gezichtsveld (M) 142m

Gasgevuld Ja

Waterdicht Ja

Gewicht (Gr) 873gr

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.