Nederlands Engels Duits

| Meer

Let op de prijs is vanaf €608,00

De Hawke Sidewinder heeft een optisch systeem van hoge kwaliteit met volledig multi-coated glas, dat in alle lichtomstandigheden een scherp, helder en hoog oplossend vermogen biedt. De Sidewinder heeft een zijfocussysteem met parallaxafstelling van 10 tot oneindig en bevat nu ook schroefdoppen in aluminium flip-up-lenzen. De dradenkruisverlichting heeft 5 rode en 5 groene helderheidsinstellingen voor gebruik bij daglicht en zonsopgang / zonsondergangschieten.

Elke turret-klik geeft 1/10 MRAD aan aanpassing en wordt ontgrendeld door de revolver omhoog te trekken en te vergrendelen door de toren naar beneden te duwen. De torentjes kunnen worden teruggezet op '0' als het geweer eenmaal is ingesteld, zodat je een schot op een bepaald bereik kunt 'inbellen' en het terug kunt zetten naar de oorspronkelijke nul.
 

FFP Mil dradenkruis

Het FFP Mil-dradenkruis werd specifiek ontwikkeld voor optische systemen met een eerste brandpuntsvlak en gebaseerd op de gemeenschappelijke principes van reticles met mil-afstand. Met markeringen met een tussenafstand van een halve mil van meer dan 5 mil in alle richtingen, is de FFP Mil een veelzijdig dradenkruis dat doelpunten biedt, ongeacht hoe extreem de omstandigheden zijn.

Een reeks kruisingen die op het onderste gedeelte van het dradenkruis zijn geëtst, zorgen voor extra-windings-richtpunten en zorgen voor een eenvoudige snelle methode om te tellen met welke afstand van de muis u mikt. Holle palen zijn gesegmenteerd in mil-afstand en 0,2 mil afstanden, dus kunnen worden gebruikt voor bracketing en bereikbepaling.

Opties:

€ 608,00
Prijs per vanaf prijs
Aantal: Bestellen

 
 
 

 

Onze product categoriën

 

Onze merken

     

Contact

       
Kleding Kleding Wapens De Paander
Heren Deerhunter Browning Jutestraat 21
Dames Laksen Beretta 7461 TS Rijssen
Kinderen Seeland Blaser 0548-788 530
  Le Chameau Anschutz Jachtshop@depaander.nl
Laarzen en Schoenen Fjäll Räven    
Heren Härkila Munitie Route en openingstijden
Dames Han Wag Clever Mirage
Kinderen Meindl BP Snel naar
    Gyttorp Nieuws
Uitrusting Optiek Rottweil Voorwaarden
Rugzakken en foudralen Swarovski Tunet Meest gestelde vragen
Optiek Zeiss Norma
Lokmiddelen Leica Geco Volg ons ook op
Hondenartikelen Hawke Cci
Jachtaccessoires Bynolyt Gamebore  
  Steiner Sellier & Bellot  
Boeken en DVD's Winchester  
Boeken      
DVD's      
       
Wapens en munitie      
Luchtbuksen en toebehoren      
Wapens en toebehoren      
Munitie