Meopta MeoPro 8x42 HD

Meopta MeoPro 8x42 HD
0 Reviews | Review toevoegen

De Meopta MeoPro 8x42 HD is een dakkant verrekijker die door de beeldhoek ideaal is voor het observeren in een dicht beboste omgeving en het volgen van vogels in vlucht!

€ 559,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Momenteel niet op voorraad, neem contact met ons op voor verdere informatie over het product

Jutestraat 21  
7461 TS Rijssen   
0548-788530
jachtshop@depaander.nl


Meopta MeoPro 8x42 HD verrekijker

De Meopta MeoPro 8x42 HD is een dakkant verrekijker die door de beeldhoek ideaal is voor het observeren in een dicht beboste omgeving en het volgen van vogels in vlucht! De behuizing van magnesium is ergonomisch vormgegeven en voorzien van een beschermende rubberen deklaag. Hierdoor is het ontwerp robuust en behoudt u een goede grip op de MeoPreo 8x42 HD, dit komt goed van pas als u de kijker voor langere tijd achtereen gebruikt.

Zeer getrouw en scherp beeld

De extra-lage-dispersie fluoride lenselementen elimineren chromatische aberraties zodat u kunt genieten van een helder beeld met minimale afwijkingen. De meerlaagse MeoBright lenscoating draagt bij aan een optimale lichttransmissie en minimaliseert reflecties. De kleuren van het beeld zijn hierdoor zeer getrouw en de scherpte is uitstekend, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden zoals bij fel tegenlicht. De MeoShield lenscoating biedt bescherming aan het oppervlak van het glas.

Comfortabele kijkervaring

Ook het ontwerp van de oogstukken draagt bij aan het geheel: deze vervormen minimaal en het twist-up ontwerp biedt iedereen een comfortabele kijkervaring. Het centrale scherpstelwiel stelt u in staat om snel en nauwkeurig scherp te stellen op uw onderwerp. De MeoPro HD verrekijkers zijn bovendien waterbestendig en dankzij zorgvuldige geplaatste afdichtingen volledig beschermd tegen vocht, regen en sneeuw. De MeoPro 8x42 is gevuld met stikstof waardoor het beeld niet kan beslaan.
 

Specificaties

Algemeen
Merk Meopta
Soort gebruik Reizen & safari, Vogelspotting
Type verrekijker Dakkant
Optisch Vergroting 8
Diameter lens 42 mm
Uittredepupil 5,3 mm
Schemergetal 18,3
Lichtsterkte 28 cd
Close-focus 2,99 m
Gezichtsveld 127,49 m
Gezichtsveld (graden) 6,7 graden
Focus systeem Centrale focus
Oogafstand 22 mm

Extra opties
Nachtkijker Nee
Elektronisch kompas Nee
Geschikt voor brildragers Ja
Statiefaansluiting Ja

Fysieke eigenschappen 
Waterbestendig Ja
Gas gevuld Ja
Stofbestendig Ja
Gewicht 0,73 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Groen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.