Steiner Ranger xtreme 8x42

Steiner Ranger xtreme 8x42
Steiner Ranger xtreme 8x42
0 Reviews | Review toevoegen

De Steiner Ranger Xtreme 8x42 verrekijker is ontwikkeld voor gebruik onder lastige lichtomstandigheden, zoals bij de jacht of in de schemering en heeft een zeer prettige veldbreedte. De Ranger Xtreme

€ 699,00
€ 590,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Steiner Ranger Xtreme 8x42

De Steiner Ranger Xtreme 8x42 verrekijker is ontwikkeld voor gebruik onder lastige lichtomstandigheden, zoals bij de jacht of in de schemering en heeft een zeer prettige veldbreedte. De Ranger Xtreme 8x42 heeft glasdiameter van 42mm, waarmee heel veel licht wordt opgevangen en een vergroting van 8x. Dankzij de hoge lichttransmissie worden zelfs ’s nachts worden verrassende resultaten behaald. De behuizing is gemaakt van Makrolon, een polycarbonaat dat garant staat voor een zeer hoge schokbestendigheid. De behuizing is afgewerkt met een anti-slip rubberen NBR bekleding die bestand is tegen olie, zuur en verwering.

Hoog contrast 

Steiner past bij de Ranger Xtreme serie lenzen en prima’s van hoge kwaliteit toe in combinatie met een speciale High Contrast coating, waardoor een hoog contrast en een natuurlijke kleurweergave worden behaald. De Ranger Xtreme 8x42 heeft een extra groot scherpstelwiel en kan zelfs met handschoenen aan snel en nauwkeurig scherpstellen.

Comfortabel in gebruik

De zachte, huidvriendelijke oogschelpen van de Steiner Ranger Xtreme bieden een optimale bescherming tegen invallend licht en koude wind vanaf de zijkant. Daarmee is deze verrekijker ook voor brildragers zeer comfortabel in het gebruik. Dankzij het stikstof druksysteem is de kijker temperatuurbestendig en wordt condensatie voorkomen. De Steiner Ranger Xtreme kijkers zijn zeer stil in het gebruik doordat alle bedieningselementen zijn bekleed met rubber. De Steiner ClicLoc draagriembevestiging kan makkelijk worden losgekoppeld, waardoor het schouderdraagstuk makkelijk kan worden vervangen.

Kenmerken

  • Prettige veldbreedte
  • Zeer hoge lichttransmissie, zelfs onder lastige omstandigheden
  • Stevige behuizing, afgewerkt met NBR-rubber
  • Extra groot scherpstelwiel
  • Ergonomische oogschelpen
  • Steiner ClicLoc bevestiging
  • Temperatuurbestendig en condensvrij door stikstof vulling
  • Geoptimaliseerd voor stille werking

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.