TelescoopBezig met laden...
Zeiss Harpia 85 angled telescoop
Korting -10%
Zeiss Harpia 85 angled telescoop
€ 3.915,00 € 3.523,50
Prijs per stuk
Zeiss Harpia 95 angled telescoop
Korting -10%
Zeiss Harpia 95 angled telescoop
€ 4.425,00 € 3.982,50
Prijs per stuk
Zeiss Victory Harpia oculair22-65x / 23-70x
Korting -10%
Zeiss Victory Harpia oculair22-65x / 23-70x
€ 815,00 € 733,50
Prijs per stuk

De Zeiss Harpia spotting scope is de absolute top in de wereld van de telescoopkijkers. Met zijn ongekende beeldkwaliteit biedt de Harpia een kijkervaring zoals geen ander.

De Harpia is ontworpen met een ultrabrede zoomrange, waardoor je elk detail kunt waarnemen, of je nu vogels of wilde dieren bekijkt. De kijker is uitgerust met een drievoudig luchtglas systeem dat zorgt voor een haarscherp beeld en de hoogste kleurnauwkeurigheid. Bovendien is de Harpia voorzien van de nieuwe Field Flattener lens die ervoor zorgt dat het beeld volledig scherp blijft, zelfs bij de randen van het gezichtsveld.

De Harpia is niet alleen ontworpen voor de hoogste optische kwaliteit, maar ook voor gebruiksgemak en duurzaamheid. De kijker is voorzien van een ergonomisch ontwerp, zodat je de kijker makkelijk kunt gebruiken en comfortabel kunt vasthouden. Daarnaast is de kijker gemaakt van de beste materialen en is het ontwerp waterdicht en stofdicht, zodat de Harpia bestand is tegen de meest extreme omstandigheden.

Of je nu een gepassioneerde vogelaar, jager, astronoom of natuurliefhebber bent, de Zeiss Harpia spotting scope biedt een ongeëvenaarde kijkervaring en prestaties. Kies vandaag nog voor de Harpia en ervaar het verschil dat deze telescoopkijker kan maken in je observaties.